utorok 3. januára 2017

Denk mit | Aroma Intense Rosmarin & Minze


Dnes to bude veľmi nezvyčajný článok. Neobjaví sa v ňom žiadny kozmetický produkt. Ak sledujete novinky v dm drogérii viete, že prišli na trh s nový prostriedkom na riad od značky Denk mit. Na výber sú hneď dve neobvyklé vône levanduľa s vlčím makom alebo rozmarín s mätou. Ako inak mňa viac zaujala kombinácie rozmarínu a mäty, keďže všetko čo je mätové lahodí mojím čuchovým zmyslom.


Vďaka tomu že mám od dm drogérie na výber aký produkt chcem testovať- rozhodila som sa tento krát vyskúšať niečo iné ako kozmetiku. Predsa len život sa netočí len okolo kozmetiky. Domácnosť je rovnakou súčasťou života tak ako kozmetika. Preto ak bola možnosť vyskúšať niečo iné išla som do toho. Produkt ako taký ma zaujal z jedného jediného dôvodov kombinácie vôní. Na trhu je nespočetne veľa značiek ktoré vyrábajú prostriedky na umývanie riadu roky. A ponuka vôní je široká tak aby si každý našiel to čo bude najviac vyhovovať jemu. Možno len zle pozerám, no dodnes som ešte nezaznamenala prostriedok na riad s vôňou mäty a rozmarínu.


Toto šikovné balenie v sebe ukrýva zelenú tekutinu. Ktorá teda vonia naozaj zaujímavo. Dobrá správa pre tých ktorý majú radi mätu v tomto prostriedku jednoznačne prevláda, rozmarín je cítiť no len veľmi jemne. Čo mne v konečnom dôsledku vyhovuje. Verejne prehlasujem, že umývanie riadnu nikdy nebola a ani nebude moja obľúbená činnosť. Neviem ako to máte vy, no moje ruky sú po akomkoľvek prostriedku na riad ako sušienky. Tým myslím, že takéto prostriedky dávajú koži na rukách riadne zabrať. Už len teplá voda v ktorej ruky namáčam je sama o sebe problémom takže pridať to nej takýto prostriedok je hotová katastrofa. Suché ruky som ale nemala vždy, toto sa mi deje posledné tri takže používanie takýto prostriedkov mi nerobí dobre. Ak niekto z vás trpí rovnakým problémom musím konštatovať, že aj tento prostriedok na riad ruky vysušuje. Ale zato krásne vonia- hehe.


Najpodstatnejšie ale zostáva to ako si poradí so špinavým riadom. Budeme realisti keď sa doma varí riadnu a bordelu okolo toho, je až až. Takže umývanie samotného riadu niekedy poradne trvá a objavia sa aj také kúsky ktoré sú riadne špinavé. Saponát som teda skúšala na rôznu špinu a ako tak si dokázal podariť so všetkým. Samozrejme horšia nečistota išla dole ťažie ale bežnú špinu hravo zvládne. Saponát aj dostatočne pení čo je asi aj znakom toho aký je účinný. Účinkami je vážne rovnaký ako hoci ktorý iný prostriedok na riad. Čím sa odlišuje od iných je jednoznačne vôňa. To bol vlastne aj dôvod prečo som sa rozhodla vyskúšať práve tento produkt. Okrem vône mi vyhovuje aj balenie ktoré je ideálne veľké dobre skladné a manipulácia s ním je jednoduchá. Rada prostriedky na riad striedam hlavne z dôvodu toho, že po určitom čase potrebujem zmenu hlavne čo sa týka vône. Takže ak hľadáte nejakú nezvyčajnú vôňu určite sa v dm drogérii po tomto produkte pozrite.


Denk mit Aroma Intense Rosmarin & Minze má 450 ml a stojí 0,99 €

2 komentáre:

  1. Aj ja striedam prostriedky na upratovanie, čistenie či umývanie riadu. Na saponáty si dávam veľký pozor a vždy volím tie jemné, balzamové, ktoré ruky tak nevysušujú a vďaka nim sa môj lak na nechtoch udrží o niečo dlhšie. Zvyčajne kupujem Pur alebo Jar, nič iné som zatiaľ asi neskúšala, no pozriem sa v DMke čo ponúkajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som skúšala aj také, no výsledok stále rovnaký ruky suché ako dve sušienky. Takže som vzdala hľadanie toho ideálneho prostriedku na umývanie riadu. :D Mojím favoritom ku ktorému sa vždy aj tak po nejakom čase vrátim je Jar s vôňou granátového jablka a červeného pomaranču to je zaručene top čo sa týka vône. :D Musím sa priznať, že ani ja som v dm drogérii nikdy nepozerala na takéto pomôcky do domácnosti, no teraz už začnem. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.