streda 28. decembra 2016

TOP produkty za rok 2016




Koniec roka sa nezadržateľne blíži. Tento rok mi prešlo rukami nespočetne veľa produktov. Niektoré boli skvelé iné zase totálne zlé. A keďže som si za rok 2016 obľúbila niekoľko naozaj dobrý produktov dnes vám ich ukážem.


For Life & Madaga S.O.S. gél s čajovníkom. Rýchly a účinný pomocník v boji s akné. Jednoducho sú dni kedy dostáva pleť zabrať a toto je účinný liek ktorý zmierny akné a dokáže ho ale veľmi účinne vyliečiť. 


For Life & Madaga Balance Tonic je vidno že túto Českú značku mám veľmi rada. Vyskúšala som od nich niekoľko produktov a poväčšine mi každý vyhovoval. Tonikum je produktom ktorého spotrebujem ešte aj micelárnou vodou asi najviac. Preto skúšam rôzne značky. Ale toto ma naozaj milo prekvapil- pleť dôkladne dočistí, nevysuší a ešte aj príjemne vonia. 


Veľkým objavom roku 2016 sú jednodznačne zubné pasty a ústna voda od značky Marvis. Vďaka týmto pastám som sa opäť vrátila do svojho detstva.Majú širokú ponuku príchutí, predsa pasta nemusí byť len s príchuťou mäty. Vďaka krásnym dizajnovým obalom poslúžia aj ako darček alebo dekorácie na polici v kúpeľni.


Počas leta som prišla na chuť olejom na telo. Síce vstrebávanie je dlhšie ako pri kréme ale účinky podľa mňa výraznejšie. Pokožka je omnoho viac hydratovaná a vôbec nie je suchá. Tento olej od Fraise Monde s vôňou bobuľového ovocia síce viac pripomína pánsky parfém ale účinkami milo prekvapil. 


Caudalie Beauty Elixir. Táto voda na tvár nie je vo svete kozmetiky žiadny nováčik. Úprimne dlho som si nevedela utvoriť názor či stojí za toľké peniaze. Ide o veľmi všestrenný produkt. Primárne má pleť rozjasniť ale dá sa použiť aj ako primer pod make up no aj ako fixátor make upu. Príjemne pleť chladí. Vôňa môže byť ale zlomom pri kúpe. Vzhľadom na to, že obsahuje niekoľko byliniek aj vôňa tomu zodpovedá. Odporúčam pred kúpou niekde najprv ovoňať aby ste nevyhodili zbytočne peniaze. Keďže ako hovorím cene je u tohto produktu na môj vkus aj príliš vysoká. 


Určite v tomto článku nesmie chýbať môj vysnený olej na pery od Clarins v odtieni Red Berry. Ide o hydratačný olej ktorý pery jemne zafarbí ale aj výborne zhydratuje. O tomto oleji si môžete prečítať nespočetne veľa recenzií, no a mne nezostáva nič iné ako len súhlasiť. 


MakeUp Revolution London a ich rúže z kolekcie Amazing Lipstick pozná každý. Keďže ako sa hovorí za málo peňazí dostanete veľa muziky (tak nejako to bude), ide o rúž krémovej konzistencie v prirodzenom nude odtieni. Sama sebe sa čudujem, že som do top produktov za tento rok dala práve krémový rúž a nie nejaký matný. Tento rúž používam hlavne v dobe kedy nechcem moc výrazné pery. Výdrž samozrejme zodpovedá tomu akej konzistencie je samotný rúž čiže priemerná. Ale čo sa týka pigmentácie tak tu musím uznať, že milo prekvapil. Vzhľadom na to aké je cena pokojne sa tento produkt vyrovná svojou pigmentáciou aj drahším kolegom. 


Lícenku som si tento rok taktiež obľúbila od Britskej značky MakeUp Revolution London. Ide o The Matte Blush v odtieni Fusion. Ide o veľmi prirodzenú farbu teda ak má človek veľmi, veľmi ľahkú roku pri nanášaní. Keďže pigmentácie je na môj vkus až príliš vysoká musí sa s týmto produktom manipulovať veľmi opatrne. Inak ide ale o kombinácie ružovej a červenej v jeden veľmi prirodzený odtieň. Lícenka dokáže nudné líčenie veľmi pekne oživiť. 


Bežne na líčenie používam hnedé odtiene ktoré ma tak rôzne po paletkách. Ale ak chcem niečo výraznejšie tak vždy siahnem po Guerlain Ecrin 2 Couleurs Eyeshadows čo je očná duo paletka v odtieni 10 Cygne Nior. Obsahuje dva trblietavé odtiene výraznú čiernu s výrazným shimmerom a fialovú ktorá už až také veľký shimmer nemá. Obe tiene sú výborne pigmentované aj keď trochu prášia. Možno by sa zdalo že sa s týmto duom nedá vykúzliť jemné líčenie. Práve naopak intenzitu tieňov si ľahko regulujem sama tým ako silno tlačím na štetec. 



Aké sú vaše TOP produkty za rok 2016? Určite ich napíšte dole do komentáru rada vyskúšam niečo nové. 



6 komentárov:

  1. Musim priznať, ze ani jeden z produktov som neskusala, ale paci sa mi ze nejde o produkty ktore su vsade. Pre mna je topkou ruz Rimmel by Kate v odtieni 107 bordová červená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy som vyčnievala z davu :D síce aj ja sa nechám pohltiť boomom okolo nejakého produktu, no snažím sa skúšať také veci ktoré veľa ľudí nepozná preto sú aj obľúbenci trochu o neznámych produktoch. Rimmel mám tiež rada či už sa jedná o make up alebo rúže myslím si, že ide o jednu z tých značiek v drogérii ktoré stoja za kúpu. :)

      Odstrániť
  2. značka frais monde sa mi na prvý pohľa páči a nejaký ten výrobok doma mám čo sa mi podarilo vyhrať a su naozaj skvele veci, a ten sos gel s čajovnikom vyzera tiež dobry pomocník možno by hádam pomohol aj na opary:) pekny članok:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Robím si ešte zálusk na nejaké pafumovaný olej práve od Frais Monde len ešte neviem presne ktorý. Uf, tak s týmto ti úplne neviem podariť keďže na opary som tento gél neskúšala ale na akné je účinný. Takže možno by dokázal vysušiť aj miesto kde sa nachádza opar. :)

      Odstrániť
  3. Pre mňa absolútne najlepším produktom, ktorý som v uplynulom roku vyskúšala, bola henna na vlasy. Tá si ma získala na plnej čiare a trocha ľutujem, že som ju neobjavila skôr. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O farbení hennou som veľa počula, no nikdy som ju neskúšala. Vlasy mám farebná len na konci a to do červena takže s tým musím chodiť ku kaderníčke aj keď červená farba má jednu výhodou, že sa skoro nevymyje z vlasov. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.