piatok 2. decembra 2016

Novinky z dm drogérie | December



Nový mesiac a to znamená že Vám opäť prinášam novinky z diele dm drogérie. 



Denkmit saponát. Pred Vianocami každý z nás samozrejme nakupuje darčeky ale aj vo veľkom upratuje. Preto prišla značka Denkmit s dvoma skvelými saponátov. Na výber je levanduľa s vlčím makom alebo mäta s rozmarínom. Zároveň ak máte radi retro obaly určite sa po týchto dvoch pomocníkoch pozrite. Cena: 0,99 €


Po upratovaní nastáva oddych. Značka Balea opäť nezaspala a prináša nové telové mlieka v praktickom obale s pumpičkou. Vybrať si môžete z kombinácii: hnedí cukor a figy alebo kakao. Cena: 1,99 €


A čo tak dať si skvelí čaj? V chladnom počasí sa čaj priam žiada a tieto od dm bio nielenže sú chutné ale pochádzajú aj z bio produkcie.
Cena: 0,99 €


Ktorý z nových produktov Vás najviac zaujal?

8 komentárov:

  1. Vyzerajú dobre všetky ale mňa napríklad dosť zaujal ten saponát tak som naň celkom zvedavá:)) a čaj by som si teda tiež dala:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru aj mňa ten saponát zaujal najviac. Čo sa týka krémov momentálne najviac používam oleje na telo dokážu moju pokožku omnoho lepšie hydratovať ako krémy, ale Balei sa musí nechať jedna vec vône vedia dokonale. A čo sa týka čajov momentálne mám obrovskú zásobu obľúbených od Marks & Spencer. Prakticky počas zimy nepijem nič iné len čaje takže možno sa po týchto od dm bio v drogérii pozriem. :)

      Odstrániť
  2. DM má vždy super limitované produkty a aj super ceny ja tam rada kupujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čajík vždy poteší a aj zahreje. Najmä v tomto počasí. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To telové mlieko mi akurát dnes prišlo na testovanie a musím povedať, že vonia nádherne!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom som zvedavá na recenziu ako ti vyhovovalo. Ja som si tento krát vybrala na testovanie nezvyčajný produkt. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.