pondelok 21. novembra 2016

For Life & Madaga | Mineral Maska


Všetky milovníčky masiek na tvár určite pri tomto poste zbystria. Osobne masky môžem, keďže aspoň raz týždenne si urobím pol hodinu čas na domáci relax. Zapnem si relaxačnú hudbu, zapálim sviečky a na pleť nanesiem masku. A jednoducho aspoň na pol hodinu ignorujem všetko okolo mňa.
Preto Vám dnes predstavím Minerálnu masku od značky For Life & Madaga


Maska obsahuje stopové prvky minerálov: sodíka, draslíka a horčíka. Okrem toho obsahuje aj aktívne látky: minerálov z Mŕtveho mora, bahno a vitamín E. Samotná maska je krémovej konzistencie čiže sa na pleť nanáša pomerne jednoducho. Hneď od začiatku je táto maska niečim iná. Nie, že by nejako nepríjemne voňala alebo sa zle vsakovala to vôbec. Skôr ide o to, že na pleti prvé minúty pomerne dosť štípe. Pri prvom použití som teda zostala hneď zaskočená a úplne som nevedela čo sa s mojou pleťou deje. Pálenie som pripisovala aj vtedajšiemu stavu pleti- kedy zase moja pleť nejako štrajkovala a mala divné obdobie a to myslím doslova. Nielenže bola citlivejšia ako zvyčajne mala som aj pomerne nepríjemné akné, ktoré pretrvávalo viac ako mesiac. Budem úprimná v tej dobe som bola už z mojej pleti zrelá akurát tak na psychiatriu. Hovorím úplná katastrofa. No po niekoľkých týždňoch prišil zlom a všetko sa vrátilo do starých koľají- konečne! 


Ale vrátim sa ku téme. Pálenie teda pretrváva aj teraz, nebude to teda mojou pleťou ale samotnou maskou. Čiže vždy po nanesení musím "pretrpieť" určitý čas kým maska na pleti prestane páliť. Áno na začiatku bol tento efekt nepríjemný, ale postupom času som si jednoducho zvykla. Príde mi to ako keby maska reagovala na všetky nečistoty ktoré na pleti mám. Ako keby chcela liečiť hlavne problémy ktoré nie sú viditeľné voľným okom. Čo je v konečnom dôsledku super a preto som ochotná pretrpieť hoci čo aj v podobe nepríjemného pálenia. Keďže po umytý zostane pleť neuveriteľne jemná a elastická. Podľa popisu by mala maska odstraňovať čierne bodky ktoré trápia asi každú z nás. V tomto prípade musím povedať, že na čiarne bodky teda vôbec nereaguje. Ale ak mám byť úprimná nič iné som ani len neočakávala. Čierne body sú bojom na dlhú trať. 


Už hore som spomínala krémovú konzistenciu, vďaka nej sa maska na pleť nanáša dobre.  Jednoducho ako krém s rozdielom, že krém nenanášam štetcom. Maska sa nevsakuje ale klasicky uschne na pleti. Na návode je doba pôsobenia 15 minút. Snažím sa držať návodu a neprekročiť časový interval. Ak keď pár krát sa mi už stalo, že som masku nechala na pleti dlhšie. Žiadnu nežiadúci reakciu som nespozorovala. Po umytí je pleť jemná, hladká a elastická. Síce trochu vysušená ale toto sa mne osobne deje skoro u každej pleťovej maske. Vôňa je veľmi príjemná ako všeobecne u všetkých produktov od značky For Life & Madaga. Ide o nevtieravú krémovú vôňu. Viem na presné opisovanie vône nie som. Ale verte, že vôňa je najmenej čo pri tejto maske riešim. U masky je podstatný výsledok, ktorý stojí za zváženie o kúpe.


Mineral Maska má 18 ml a stojí 6,60 €.


Aké sú vaše obľúbené masky na pleť? Používate ich?

Rada si prečítam všetky postrehy dole v komentároch.




4 komentáre:

  1. možno na čierne bodky treba používať nejaký ten produkt pravidelne aj pol roka ale či to aj po tom niečo urobi tožvie, ja si ich vytláčam a to je najefektivnejšie:-D nič mi na ne nikdy nepomohlo:)) ale pekný članok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak masku mám doma už pár mesiacov a nebadám žiadne zmeny. No sama by som si ich moc nevytláčala občas zájdem ku kozmetičke ale na to treba čas ktorý momentálne nejako strácam. Ale zaručene mi pomohla čierna masky Pilaten na pár euro z ebay. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.