nedeľa 27. novembra 2016

Christmas 2016 | Christmas Beauty Gifts


Máme tu 1. Adventnú nedeľu.

A to znamená, že sa oficiálne začína moje najobľúbenejšie obdobie v roku. Okrem leta milujem aj Vianoce a hlavne obdobie pred nimi. Všade pomaly ale isto začínajú Vianočné výzdoby a všetko je jednoducho iné. Áno mnoho ľudí sa ponáhľa aby stihli všetko nakúpiť, no mňa toto obdobie neskutočne baví. Na blogu budú teraz každú nedeľu Vianočné posty či už s dekoráciou alebo typmi na darčeky a podobne. A čím iným začať ako typmi na darčeky.

 Možno už máte darčeky pre svojich blízkych dávno kúpené alebo aj nie. Niektoré darčeky kupujem približne dva mesiace pred Vianocami. Ak poznám čo presne dotyčná osoba ktorú sa chytám obdarovať chce a narazím na konkrétny darček v dobrej cene neváham a kúpim ho. Ale často sa mi stáva že ešte v polovici Decembra nie sú všetky darčeky kúpené. Príde mi že je jednoduchšie obdarovať muža ako ženu. Ženy majú vyhradený vkus a ak chcem aby bol darček vhodný musím dosť dlho hľadať ten ideálny. Darčekom ktorým neurazíte žiadne pohlavie je jednoznačne kozmetika. A v tomto poste sa pozrieme práve na ňu.


Začnem darčekmi pre ženy.


Parfémy sú záležitosťou ktorou potešíte každú žene. Každá chce krásne voňať. Ak viete aký druh vône preferuje osoba ktorú sa chystáte obdarovať výhoda pre vás. Ak nie prichádza zložitejšia úloha- vtedy sa snažím vybrať jemnú a nevtieravú vôňu. Musím sa pochváliť vždy sa mi tento výber podarí a vôňa má úspech. Na trhu je more značiek a nekonečne veľa druhov parfémov. Treba dôkladne hľadať a zvažovať, či ste ochotný dať vyššiu cenu alebo menej ale zase vôňa nebude až taká originálna. Preto som sa rozhodla rozdeliť túto kategóriu na dva druhy lacnejšie a drahšie. Začnem teda u tých lacnejších.



Nebudem sa nejakým spôsobom pri každom parfume rozpisovať. Čiže pridám len link, ako dobre vieme internet je mocní čarodejník čiže kamarát google dokáže nájsť niekoľko stránok kde sa konkrétna vôňa dá kúpiť a tým pádom, možno nájdete aj stránku kde bude parfém o niečo lacnejší. 



Ak preferujete svetové značky ktoré samozrejme stoja omnoho viac vybrala som niekoľko kúskov aj z tejto cenovo drahšie kategórii. 




Dekoratívna kozmetika. Predsa každá chce byť krásna. Určite si všímate rôzne darčekové sady ktoré stačí len zabaliť a podarovať. Mne takýto darček príde trochu neosobný. Po darčekovej sade siahnem len v momente najväčšieho Vianočného zúfalstva alebo ak je sada vážne pekná čo sa obsahu týka, áno človek dokáže ušetriť pomerne dosť peňazí ale čo ja vie mne sa jednoducho tie rôzne sady, kazety a krabice až tak veľmi nepáčia. Radšej si dám námahu a kúpim jeden kúsok ktorý stojí vážne za to ale viac vecí ktoré sú samozrejme z lacnejšej kategórie. Netreba ale zabúdať na jednú vec, darček má obdarovanému urobiť radosť, a je jedno či to bude vlastnoručne poskladaná sada alebo hotová kozmetická sada. Podstatný je úsmev. 





Nars Blush  (na fotke Orgasm)


Ako som už v úvode spomínala, darček pre muža je jednoduchšie vybrať. Muž je prakticky nenáročný "tvor" ktorého poteší všetko. V tomto prípade sú rôzne darčekové sady dobrým nápadom.Čo sa týka napríklad darčekov pre mojich mužských členov rodiny tak vždy vyhráva jednoznačne nejaká kozmetická sada ktorá zvyčajne obsahuje sprchový gél, parfém poprípade strojček na holenie. Všetko prakticky záleží na aktuálnej ponuke tovaru. Je len na vás čím obdarujete svojho otca, brata, dedka, manžela, syna poprípade synovca. 








Ako je to u vás s darčekmi? Máte už kúpené všetko? Či skôr nakupujete až na poslednú chvíľu? 


Nech je to hoci ako verím, že si toto predvianočné obdobie užívate rovnako ako ja. 
Zbytočne sa nestresujte. :)



4 komentáre:

  1. konečne niekto kto si užíva predvianočné obdobie :) Už sa teším na ostatné články

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bude asi vekom :) postupom času si človek uvedomí že sa nemusí nikam až tak ponáhľať ak to teda ide. A predsa Vianoce sú len raz ročne a veru nemám záujem prežiť predvianočné a Vianočné obdobie v strese. :) Tak pevne verím že aj ďalšie články ťa zaujmú. :)

      Odstrániť
  2. Celkom pekná inšpirácia na darčeky. Veľmi sa mi páči, že si nezabudla ani na našich mužov a pripravila si si niečo aj pre nich. Osobne ma veľmi zaujali tie trblietavé tiene na oči a dámska Adidas sada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ďakujem za pochvalu. :) Snažila som sa vyberať také veci ktoré zaujmú každého.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.