nedeľa 9. októbra 2016

Instagram & Photo


Opäť sa mi na instagrame ale aj v mobile nazbierali nejaké fotky. Preto si hovorím, že urobím fajn oddychový post. Verte že recenzií mám až až- či už pripravených alebo ešte len v štádiu plánovania. No príde mi fajn pridať aj niečo iné ako len beauty recenziu. 



Začnem ukončením leta. Aj keď zo začiatku vyzerala jeseň celkom prijateľne no teraz je už počasie dosť zlé. Mne osobne to nevadí aj keď leto milujem už ho bolo dosť. Preto sme s kamarátkou ukončovali leto na príjemnej terase v Piešťanoch. Ide o Heaven caffé & bar ktorý sa nachádza v hoteli Pavla v tesnej blízkosti kúpeľného ostrova prakticky v centre mesta. Denne chodím okolo tohto hotelu do práce no do chvíle kým ma tam nevzala kamarátka som o tomto podniku ani nevedela. Takže ak budete v Piešťanoch alebo ste z okolia a tak isto ako ja ste o tomto podniku nevedeli-môžem ho len odporúčať. Skvelá ponuka, milí personál a ten výhľad vážne stojí za to. 


Značka For Life & Madaga nie je na blogu po prvý krát. Po nejakom čase som si mohla vybrať zopár vecí na recenzie takže sa v blízkej dobe môžete tešiť na články o tejto Českej značke a jej skvelých produktoch. 


Nákupný nálet do predajne Yves Rocher ste už na blogu mohli vidieť celý. Sprchové gély sú top ale už nejaký čas testujem aj šampón na vlasy a malinový ocot. Už teraz môžem povedať, že oba spomínané produkty milo prekvapili. 


Najobľúbenejším doplnkom sú pre mňa náramky. Aktívne som ešte donedávna náramky vyrábala ale tým že chodím z práce pomerne neskoro už na výrobu nie je toľko času. Tieto dva som dostala darčekom od kamaráta. V mojej zbierke mám niekoľko červených kúskov náramkov zväčša som ich dostala ako darček neviem či tieto náramky fungujú proti urieknutiu no rada ich nosím. Tento je veľmi minimalistický a to sa mi na ňom veľmi páči druhá náramok je už klasika keďže čiernou sa nedá nič pokaziť a milí detail v podobe zlatého krídla je fajn. Takže ďakujem dotyčnému na milí darček predčasne k narodeninám. 

zdroj: originál fotografia pinterest.com

Keď už som nakusla tému narodeniny. Pred pár ďami som ich oslávila. Zase o rok staršia no šťastnejšia ako ten minulí rok. 23 je už dosť veľké číslo a ako hovorí moja mama neuveriteľné. Keďže podľa nej som ešte len teraz začala chodiť a už som dospelá a stará- hehe. Nie som ten typ človeka ktorý potrebuje darčeky a veľké narodeninové oslavy. Skôr som za príjemné posedenie. Takže s rodinou už oslavu mám za sebou a teraz sa vraj na mňa chystá nejaké veľká narodeninová kuleha ktorú organizuje moja najlepšia kamarátka- takže ak mám byť úprimná dosť sa toho bolím keďže viem čoho všetkého je schopná. :D


Aktuálny make up ktorý momentálne používam. Urobila som si pred pár mesiacmi radosť a kúpila si olej od Clarins po ktorom som pozeral už viac ako rok (recenzia čoskoro) po ére nude líčenia som opäť začala nosiť niečo výraznejšie a najčastejšie siaham do due od značky Guerlain a na pery používam niečo ako lesk na pery kombinovaný s tekutým rúžom od značky BH Cosmetics. A konečne som mala možnosť vyskúšať termálnu vodu od Avéne ak mám byť úprimná vôbec ma nezaujala podľa mňa robí to isté ako lacná verzia do Balei. A čo sa týka časopisu výročný Harper's Bazaar som v trafike nechať nemohla. Hrubší, väčší  a ťažší časopis som ešte nemala. 


Keď ide človek do dm-ka kúpiť jednu vec ktorú v konečnom dôsledku ani nekúpi. No odíde z obchodu s úplne niečim iným. To bol aj môj prípad išla som kupovať kozmetické tampóny no namiesto toho som ulovila púder od Alverde ktorý budem používať ako bronzer keďže ten mi ako posledný v mojej kozmetickej zbierke chýbal. No a potom cestou ku pokladni som objavila nové sójové mlieko kokos s čokoládou od Alpro- keďže klasické mlieko nepijem toto je chtuná náhrada. A čo sa týka tyčiek od DM Bio sú to pre mňa také kabelkové záchrany niekde na cestách keď mám na niečo chuť aby som aspoň na istú dobu zahnala hlad. Tieto sú ovocné a sú fajn balené sú vždy po dva kusy ak máte radi ovocné a kyslé kombinácie určite sa po nich v dm-ku pozrite. 



Oficiálne sa prehlasujem za vraha všetkých rastlín. Nikdy mi žiadna kvetina nevydržala viac ako pár mesiacov. Vždy ma fascinovali tie krásne fotky na pintereste kde majú ako dekoráciu v byte more kaktusov v rôznych nádobách. Takže som sa rozhodla, že to skúsim. Mala som cestu do OBI tak som našla pár kaktusov ktoré som doma poctivo presadila a starám sa. Zatiaľ ešte žijú! 


Posledný nákup starí pár dní. Cukrový píling a krém na ruky oboje z Lindexu. Oba produkty ma zaujali obalom ale aj vôňou ide o kombináciu sladkej a sviežej vône. Ak máte v okolí Lindex určite sa po týchto produktoch pozrite keďže som ich kúpila vo výpredaji. Majú túto zelenú alebo ružovú radu v ktorej sú krém na ruky, telové maslo, telové mlieko a cukrový píling všetko za skvelé ceny. 


A čo vy? Čo Vás v poslednom čase urobilo šťastným? 




4 komentáre:

  1. V prvom rade ti dodatočne prajem všetko najlepšie! Krásne fotky a ako vidím tiež máš závislosť na kozmetike ako ja. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za želanie. No neviem či by som to nazývala závislosťou no je mojím koníčkom. :)

      Odstrániť
  2. Všetko najlepšie prajem. :) Krásny článok. :) Určite začínam sledovať. :)

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. A vážim si že sa ti článok páčil a teda vitaj na mojom blogu dúfam že sa budeme vídať často. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.