nedeľa 23. októbra 2016

For Life & Madaga | S.O.S. Gél


Ak nepoznáte značku For Life & Madaga tak dnes by som Vám ju na mojom blogu rada opäť po nejakej dobe pripomenula. Dostala som možnosť zase si niečo vybrať zo širokej ponuky tejto Českej značky a ako prvé sa dnes budem venovať S.O.S Gélu s Čajovníkom.

Určite to každá žena pozná raz za čas sa na pleti objaví akné. Vždy má toto akné svoje príčiny v mojom prípade zvyčajne hormonálne alebo stresové. Pleť je veľmi vnímavá a ak nie je niečo v poriadku dá všetko jasne najavo. A vtedy prichádza na radu takýto pomocník.


Tento gél obsahuje čajovník ktorý pôsobí na pleti ako prírodné antiseptikum, Vďaka jeho účinkom dokáže rýchlo a spoľahlivo liečiť akné ale aj opary či poštípanie hmyzom. Ďalej tejto produkt obsahuje  regeneračný alfa-bisabolol a bylinné extrakty na lokálnu starostlivosť o aknóznu pleť. Mám mastnú pleť čiže v mojom prípade sa objavuje akné pomerne často. Kedysi som ním trpela postupom času sa všetko upravilo a už sa mi na pleti objavia len jednorázový " kamaráti" ktorý ale vždy vedia vystihnúť tú najmenej vhodnú chvíľu.


V takomto prípade sa vždy zíde rýchli pomocník ktorý zmierni samotné akné pomerne rýchlo. Účinky sú rýchle, už po pár dňoch nie sú žiadne známky po vyrážke. Badám že dosť záleží aj v akom štádiu akné práve je. Ak zachytím vyrážku dostatočne skoro dokáže vďaka gélu zmiznúť do jedného maximálne dvoch dní. No stáva sa aj opačný prípad keď je akné už dá sa povedať v pokročilom štádiu vtedy jeho liečenie trvá o niečo dlhšie zvyčajne dva až tri dni. Pri intenzívnej starostlivosti. Tým myslím nanášanie minimálne dva krát denne.


Gél je určený na lokálne použitie. Balenie obsahuje aj násadu vďaka ktorej gél nanášam a do kontaktu s ním sa dostávam až v momente keď ho jemne vmasírujem do pleti. Na pleti jemne páli ale pre mňa tento jav znamená že sa vážne niečo deje a gél začína účinkovať. Určite nejde o extrémne pálenie skôr len také jemne štípanie na ktoré sa dá zvyknúť a po pár sekundách mizne úplne. Akné sa vysuší a tým pádom po pár dňoch aj samo úplne zmizne.


Fajn je hlavne to, že po tomto nepríjemnom malom návštevníkovi naozaj nezostane žiadna zmienka. Nikde na pleti žiadna chrasta poprípade jazva. Čo sa bežne pri akné deje nebudem klamať na mojej pleti po akné nejaké jazvy zostali no nie sú veľké a ani nejako veľmi viditeľné. Takže nerada vidím na pleti ešte ďalšie chrasty či jazvy . Preto mi vyhovuje ako gél dá sa povedať akné ničí bez akejkoľvek známky jednoducho po pár dňoch všetko zmizne. Vôňa je veľmi špecifická ako pri čajovníku. Neviem ju úplne opísať no vždy som mala produkty s čajovníkom rada nie len pre účinky ale aj pre vôňu ktorá je u neho taká jedinečná. Množstvo ktoré aplikujem na pleť je veľmi malé. Vždy sa snažím dávať gél len priamo na poškodené miesto čiže celkové množstvo by som veľkosťou prirovnala ku špendlíkovej hlavičke. Áno takéto množstvo účinne stačí na zničenie jednej vyrážky. Gél sa snažím používať aspoň dva krát denne čiže ráno a potom večer. Zvyčajne práve večer si dám o trochu sinejšiu vrstvu keďže práve v noci má gél dostatočný čas účinkovať. Celkovo sa produkt do pleti vstrebáva pomerne rýchlo. Ráno keď nemám až toľko času čakať kým sa gél sám vstrebe do pokožky jednoducho ho jemným pohybom zapracujem prstom nijako táto aplikácia účinkom samotného gélu nevadí. Opačne zase večer dám vrstvu hrubšiu a nechám aby sa gél samovoľne vstrebal do pleti. Celkovo tento produkt hodnotím pozitívne hlavne čo sa týka rýchlosti hojenia u lokálneho akné ktoré sa objaví raz za čas.



S.O.S. Gél s čajovníkom stojí 8,60 € za 18 ml. Alebo sa dá objednať len vzorka ktorá má 2 ml a stojí 1,50 €. Viac produktov nájdete na forlifemadaga.com.


Trápi Vás akné? Akú sú vaše zaručené produkty v boji proti nemu? Určite píšte dole do komentáru.







6 komentárov:

  1. U mňa už nie sú tak výrazné vyrážky, ako v minulosti, no gélik sa mi aj napriek tomu páči. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som spomínala na občasné akné je tento gél vynikajúci. Ak by som trpela takým silným akné ako napríklad 5 rokov dozadu asi by som ho moc nevyužila keďže spotreba by bola určite vyššia. :)

      Odstrániť
  2. Jeee takový článek se mi akorát hodí. V zimě se mi pleť vždy zhorší a teď už zase začínám bojovat s pupinkama, takže velice děkuji za tip :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že ti článok nejakým spôsobom pomohol. A určite daj vedieť ak gél vyskúšaš. :)

      Odstrániť
  3. Tiež som s ním pomerne dosť spokojná :)
    https://cosmeticsthingsandother.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.