streda 31. augusta 2016

Australian Gold | Sunscreen Lotion


Pravdepodobne sa nám už ozajstné letné počasie kedy boli teploty až extrémne vysoké a slnko priam až pieklo končia. Ale aj tam Vám prinášam post o kréme na opaľovanie od značky Australian Gold s ktorou som sa po prvý krát zoznámia vďaka stránke parfemy-elnino

Leto je jedno z mojich najobľúbenejších ročných období. Milujem teplo a chvíle kedy len tak relaxujem na záhrade poprípade vo výrivke. Preto je krém na opaľovanie základná výbava bez ktorej jednoducho von ani nejdem. Značka Autralian Gold má dlhú viac ako dvadsať ročnú tradíciu. Známe je hlavne vďaka prípravkami na opaľovanie v soláriách. Ponúka vysoko kvalitné produkty na opaľovanie a ochranu pokožky celého tela pred slnečným žiarením. 


Nie som typ človeka ktorý vydrží hodiny ležať niekde na deke a len tak sa opaľovať. Jednoducho ma to nebaví. Úprimne takých ľudí obdivujem, ktorý sa dokážu hodiny vyvaľovať na slnku. Čo sa týka samotného opaľovania s tým problém nemám. No po nejakej dobe sa vždy začnem šúpať takže v mojom prípade nemá opaľovanie prioritu. Preto aj používam vlastne krémy na opaľovanie s vysokým faktorom. Nenatieram sa nižším ochranným faktorom ako 30. Preto keď som videla že značka Autralian Gold má vo svojej ponuke vodeodolné mlieko na opaľovanie s SPF 50 musela som ho ihneď vyskúšať. Zaujal ma aj fakt že ide o vodeodolný produkt ktorý sa práve v lete nesmierne hodí.


Konzistencia tohto produktu je rovnaká ako napríklad pri klasickom telovom mlieku. Aj keď v tomto prípade rozotieranie je o niečo zložitejšie trvá jednoducho dlhšie kým sa mlieko rozotrie a dôkladne vsiakne do pokožky. Ale toto mi robili doposiaľ všetky opaľovacie produkty. Aj keď ide o vodeodolný produkt vždy krém aplikujem viac krát za deň. Keďže neustále som niekde vo vode pre svoj lepší pocit nanášam krém v dostatočných vrstvách niekoľko krát za deň. Pokožku vďaka vysokému ochrannému faktoru chráni na výbornú. Moje problémové partie náchylné na spálenie sú nos, nohy a ramená. Takže vždy viac krému dávam práve sem aby som si bola istá že po celom dni nebudem vyzerať ako ružové prasiatko a na tvári ako panda spálená podľa slnečných okuliarov.


Vôňa nie je až taká typická ako som bežne u takýchto produktov zvyknutá. Vždy som mala také ktoré voňali buď ako kokos alebo ako klasický krém. Podľa mňa každý dobre viem ako špecificky voňajú práve opaľovacie produkty. U tohto mlieka jemne cítim kokos a ovocie ktoré úplne presne neidentifikujem no je napísané aj v zložení ale presný druh už nie. No musím sa priznať, že vôňa mi neuveriteľne sedí. Pretože nie je príliš ťažká no naopak svieža a takáto kombinácie mne vyhovujú. Keby nešlo o opaľovacie mlieko nemám problém sa s ním pokojne natierať neustále. Jedinú vec ktorú čakávam od krému na opaľovanie je aby dostatočne chránil pokožku pred slnečným žiarením a tým pádom aj pred spálením. A toto som vlastne dostala. Ani raz som sa počas tohto leta nespálila čo je v mojom prípade dosť veľký úspech.

Aj keď sa leto končí takýto pomocník sa jednoducho vždy doma zíde. Australian Gold Sunscreen Lotion má 237 ml stojí 2,11€

2 komentáre:

  1. Vyzerá super, skvelá recenzia :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Japan Candy box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.