pondelok 29. februára 2016

Avon | Eye Shadow Primer


Už viac ako pol roka mám doma bázu pod očné tiene od Avonu . Dôvod prečo som si túto bázu objednala bol taký , že o nej básnilo niekoľko blogeriek . Áno aj ja som občas " ovca " a kúpim si niečo čo iný ľudia chvália a stále dookola spomínajú . Nie som moc katalógová občas sa mi do rúk ale dostane práve Avon katalóg a občas niečo aj objednám ale nie sú to veľké objednávky . 


Báza bola v dobe kedy som si ju kupovala za nejakú super výhodnú cenu takže prečo by som ju nevyskúšala . Neviem ako je to s odtieňmi ale ja som si vybrala odtieň light beige . Čo je samozrejme prirodzený telový odtieň ktorý dokonale splynie s viečkom . Už som mi stalo že som si raz objednala bázu od e.l.f. v úplne svetlej variante a keď som túto bázu otvorila tak som zhrozene pozerala aká neskutočne tmavá je . Čo teda bolo úplne zlé keďže sa prakticky nedala na moje viečka použiť. Zase úplne niečo iné je ďalšia báza tiež od e.l.f. ktorá sa nazýva glitter primer je skôr určená na tiene ktoré obsahujú trblietky ale dá sa pokojne použiť aj na klasické matné očné tiene a touto bázou som neskutočne spokojná extrémne lepí a preto na nej tiene držia ako pribité . Ale asi by bolo vhodné vrátiť sa k báze o ktorej je tento post . 


Textúru má táto báza penovú . Vďaka tejto penovej textúre sa nanáša veľmi dobre , je ľahká priam nadýchaná . Niečo ako keď pečiete koláč a navrch dáte nejaký sneh alebo šľahačku . Ja nanášam túto bázu štetcom neviem príde mi to omnoho lepšie aj keď na dôkladné zapracovanie používam prsty predsa len vďaka ľudskému teplu sa báza omnoho lepšie ako keby prisaje na viečko a tiene potom držia skvelo . Čo sa týka samotnej výdrže tak tá je skvelá . Na to že ide o úplne obyčajnú podkladovú  bázu tak výdrž je priam famózna. Tiene na očnom viečku držia vážne som niečo takéto neočakávala . Neviem jednoducho povedané čakala som , že keď ide o produkt od Avonu tak tá jeho kvalita nebude nejako svetovo dobrá .Mne osobne viac držia na tejto báze klasické tiene nie tie ktoré obsahujú trblietky . Všimla som si  , že tiene sa po nejakom čas zlejú do ohybov ale len pri očných tieňoch ktoré obsahujú trblietky pri klasických sa mi to nestalo ešte nikdy . Preto viac preferujem túto bázu na klasické matné tiene alebo tiene ktoré nie sú až tak dobre pigmentované . Keďže aj z menej kvalitných tieňov dokáže dostať to najlepšie .


Celkovo hodnotím túto bázu veľmi pozitívne , neočakávala som takúto super výdrž . Bežne dajú tých osem a viac hodín aj keď postupne sa začnú tiene zlievať do záhybov . Ale to je samozrejmé po toľkých hodinách a rôznych aktivitách sa to niekde odzrkadlí a ja zase nepotrebujem celodennú výdrž stačí tých osem hodín . V mojom prípade sa nezaobíde líčenie bez báze , keďže mám viečka  mastné tiene na nich len tak nedržia - preto vyžadujem dobrú a dlhú výdrž . Táto báza to spĺňa čo ma úprimne prekvapilo . Myslela som si že ten "boom" okolo nej je len preto , že na trhu sa objavilo niečo nové ale nie - báza je vážne kvalitná a asi najlepšia akú som doteraz vyskúšala ak teda nerátam tú od e.l.f.  Oceňujem aj sklenené balenie aj keď pre mňa osobe by bola tuba lepšia . Dôvod je jednouchý s dlhými nechtami ktoré mám sa do balenia dostáva pomerne ťažko teda ak sa rozhodnem bázu nanášať len tak prstom . Vždy sa snažím používať štetec ale občas je preukrutne málo času a preto použijem prst . No a vtedy je problém keďže s nechtom sa mi do balenia dostáva pomerne ťažho . Ale to je zase moja chyba za to balenie nemôže . Ako som povedala túto bázu mám doma už viac ako pol roka a nebadám že by nejako schla alebo tvrdla . Používam ju skoro každý deň takže je vystavená vzduchu ale stále sa nanáša dobre a samozrejme aj drží dobre .

Čo sa týka ceny tak ja som ju vtedy kupovala v nejakej super akcii a ak si dobre pamätám jej cena vtedy bola niečo cez 3 eurá gramáž vám ale nepoviem keďže na balení to napísané nie je a krabička je už dávno niekde vyhodená . Netreba jej ale na očné viečko nejaké veľké množstvo takže by mohla vydržať pomerne dosť dlho .




A čo vy ? Používate bázu pod očné tiene ? Akú sú vaše skúsenosti ?

Určite mi napíšte dole do komentáru , budem sa veľmi tešiť  .







4 komentáre:

  1. nevedela som vobec že ma odtiene iba som si ju tiež nedávno objednala a hotovo, a somsňou nadmieru spokojná žiadnu inu som nemala ale ja kedže sa často nelíčim mi stačí aj táto ale ako sa hovorí za malo peňazi veľa muziky. Tiene mi tiež nikdy dlho nevydržali urobili sa mi čiary v zahybe oka a to ma štvalo ale s ňou sa mi to nestalo ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No , práve neviem čo má táto báza nejaké odtiene tiež som ju objednávala a na výber bola len jedna farba ale to už je pomerne dávno takže neviem ako to je teraz aj som sa po nej pozerala na online katalógu ale buď som slepá ako patrón alebo ju tam už nemajú . Presne ako píšeš tým že je pomerne lacná dokáže dosť dobre predĺžiť líčenie ja som s ňou veľmi spokojná . Aj keď ešte stále mám o niečo radšej práve bázu od e.l.f. aj keď je silikónová . :)

      Odstrániť
  2. Júúú túto mám aj ja a plne súhlasím s tvojou recenziou. Ja ju ešte striedam s bázou od Dermacolu, ktorá je tiež obstojná. Hlavne je bezfarebná. Ku katalógovému predaju sa tiež dostanem len sporadicky cez kolegzňu, ale pokiaľ bude báza ešte v ponuke určite zadovážim back up :o) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to že ide o prakticky obyčajnú bázu a ešte aj pomerne lacnú tak je obstojná . NO na bázu od Dermacolu som už dávnejšie pozerala ale vzhľadom na to , že mám túto a bezfarebnú od e.l.f. tak som si ju nekúpila . Ale počula som na ňu len dobré ohlasy takže ak konečne vypotrebujem tieto dve asi si kúpim práve tú od Dermacolu alebo už som pozerala na po báze od Too Faced Shadow Insurance len s tou dostupnosťou u nás je problém a aj je cenovo vyššie ako iné . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.