sobota 9. januára 2016

Guerlain Ecrin 2 Couleurs Eyeshadows



Och , moje kozmetické srdce takto nejako pred časom zaplesalo .

 Keď sa ku mne dostala táto paletka očných tieňov od Guerlain . Dobre viete , že nie som na drahé značky ale postupom času ich začínam objavovať . Na stránke elnino.sk je nespočetne veľa vecí a samozrejme aj značiek a ako inak majú tam aj môj vysnívaný Guerlain .

V kozmetickom svete je táto značka veľmi známa . Vznikla v roku 1828 vo Francúzskom Levallois -Perret a založil ju Pierre François Pascal Guerlain . Vďaka svojej jedinečnosti sa značka Guerlain stala obľúbenou hlavne u európskej šľachty .  Kozmetika Guerlain v roku 1830 predstavila svetu prvý rúž a v roku 1840 prvý pevný make-up . Postupne si tak značka získala široký okruh zákazníkov , ktorý ocenia hlavne kvalitu . Pri vytvorení nových produktov kozmetika Guerlain využíva výhradne najnovšie technológie a kvalitné prírodné materiály. Originálna kozmetika Guerlain ponúka výnimočné produkty pre pleť, nalíčenie aj starostlivosť o celé telo . Značka bola do roku 2002 výhradne v rukách rodiny Guerlain následne bola značka odkúpená kozmetickým gigantom združujúcim luxusných výrobcov LVMH , pod ktorým vedením úspešne pokračuje do súčastnosti .


Vybrala som si paletku dvoch očných tieňov v kolekcie Ecrin 2 Couleurs Eyeshadows . Už som spomínala , že mám fialové obdobie a preto si si vybrala odtieň 10 CYGNE NOIR čo je práve paletka ladená do fialovo čierna  . Farebná kombinácia je to veľmi príjemná , či už na denné ale aj večerné líčenie .


Tiene sú skvelé . Asi nejako takto by som to povedala . Textúra je jemná priam maslová . Asi dobre viete , že som viac na matné produkty čo sa líčenia týka ale v tomto prípade ide o tiene ktoré sú trblietavé . Obsahujú veľmi drobné trblietky , ktoré sú síce v obale výrazné ale na očnom viečku to nie je zase nič v štýle trblietavá disko guľa . Jednoducho povedané dá sa s nimi dobre pracovať . Čo sa týka aplikácie tak s tieňmi sa pracuje pomerne dobre . Badám jemné opadávanie pri fialovom tiene ale zase nie je to nič výrazné . Ja som naučená líčiť si oči ešte pred tým ako si dám make - up . Takže drobné veľmi drobné opadávanie ani len neriešim . Podľa mňa dôvod opadávania je práve to , že tiene obsahujú trblietky . Takéto tiene majú väčšiu tendenciu opadávania . Plusom zase je ale fakt , že tiene neprášia.


Druhý tieň ktorý sa v paletke nachádza je čierny . Ten obsahuje o niečo viac trblietok ako jeho fialový brat .Tento tieň si zvyčajne dávam na spodnú linku alebo ako linku na oči - s ktorou ešte nemám veľkú skúsenosť čiže sa ešte len učím ako pracovať na linke .Ako som povedala tiene sú či už na deň ale aj na noc vďaka práve čiernej farbe dokážem v priebehu pár minút vykúzliť tmavšie večerné líčenie .Pigmentácia oboch je skvelé stačí raz namočiť štetec a na oku vykúzlim veľmi zaujímavé líčenie .Výhodou je že aj keď nie som ešte moc zvyknutá na tmavé tiene farba sa dá dobre" blendiť "a tým dokážem urobiť aj z pomerne tmavej farby príjemnú a jemnú svetlú či už fialovú alebo čiernu .Treba sa s tieňmi len dôkladne pohrať a potom aj tmavšie farby vyzerajú veľmi prirodzene .


Jednou z veľmi podstatných vecí u tieňom je výdrž . V tomto prípade tiene so mnou dajú aj 9 hodín bez akéhokoľvek problému a bez toho aby sa niekam z viečka stratili. Ak sa posnažím tak aj viac . Teda podotýkam s bázou pod očné tiene . Keďže mám mastné viečka bez báze sa nikam nepohnem . V tomto závidím všetkým ženám ktoré takéto problémy nemajú . Bázu nemám žiadnu špeciálnu ale vďaka nej sa predĺžim výdrž všetkých tieňov ktoré používam . Jednoducho povedané na bázu som si už tak zvykla , že ani nejdem riskovať nosiť tiene bez nej . Ak by som to riskla viem že po pár hodinách mám na očiach dve veľké šmuhy a nič iné . Preto je pre mňa tak podstatná báza .


Čo sa týka obalu je jasné že je veľmi luxusný . Zlatý kovový obal ktorý obsahuje aj pomerne prijateľné zrkadlo napríklad na cestovanie . Obal sa nachádza ešte v ochrannom vrecku ktorý je myslím si skvelý nápad keďže sa nijako nemôže poškriabať poprípade poškodiť . Pre mňa čo mi všetko vždy a všade padá z rúk skvelý nápad . Okrem teda zrkadla obsahuje paletka aj penový aplikátor ktorý všeobecne ja moc nemusím , ale ako núdzová alternatíva niekde na cesty sa hodí . Nie je to ale nič extra obyčajný aplikátor  . Keďže je obal kovový je aj o niečo ťažší , Mne osobne to vyhovuje áno plastové obaly sú ľahšie ale kovové omnoho lepšie chránia obsah a to je podstatnejšie a aj lepšie vyzerajú .

Celkovo hodnotím paletku veľmi pozitívne . Prakticky momentálne nepoužívam nič iné . Nie preto že ide o drahú značku ale preto lebo oba tiene sú kvalitné a dlho vydržia . A to je pre mňa podstatnejšie ako nejaká značka .

Guerlain Ecrin 2 Couleurs Eyeshadows  má 4 g a cena paletky je cca 19 € . Objednať sa dá TU . Výhodou je široký výber kombinácií . Teda ak nieste na fialové farby v ponuke sú aj iné omnoho viac prirodzené .



Určite mi napíšte čo si o tejto paletke myslíte ? A či ste od značky Guerlain niečo skúšali ? A čo by ste mi odporúčali ?


Budem sa tešiť na komentáre .





S pozdravom Barbora ...


xxx



P.S. : Rozhodla som sa že Vám ukážem aj moje líčenie s touto paletkou . Nie je to úplne detailné líčenie keďže som to nejako všetko zabudla zaznamenať . Klasika keď sa niekde ponáhľam .


Čo sa týka líčenia na pleť som použila krém od Yves Rocher ( recenzia čoskoro ) potom nasledoval Mat Control Sérum od For Life & Madaga . Klasicky korektor od Catrice ako make up mám svoju overenú klasiku od Rimmel . Púder som tento krát použila od E style a riasenka je od Sleek . Na líčkach mám veľmi jemne lícenku od Pupa Milano a na pery som si dodatočne naniesla nude rúž opäť od Rimmel z kolekcie Kate v odtieni 03 . Na očiach mám bázu od značky Elf a samozrejme očné tiene od Guerlain . Obočie si robím obyčajným hnedým tieňom no name značky a fixujem ho priesvitným gélom od Miss Sporty . Celé líčenie som nakoniec fixovala sprejom od Avonu . Štetce ktoré používam sú prevažne od Elf ale na očné tiene používam Real Techniques Shading Brush s ktorým sa mi najlepšie nanášajú ale aj strácajú akékoľvek očné tiene .


Svetlo je o niečo horšie ale tak líčenie je ešte zo Silvestra dúfam že mi to prepáčite .Nie som ani žiadna make up odborníčka jednoducho to robím tak ako najlepšie viem . :)Verím že ste sa mojej veľmi " krásnej " fotky nezľakli .Nie som moc fotogenická .:)Hehe určite mi napíšte čo si o mojom " líčení " myslíte . 

6 komentárov:

  1. Tiene su pekne. V podstate aj ta cena vzhladom na gramaz je akceptovatelna. Akurat obal by mohol byt viac mimimalisticky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mne sa obal zase páči ... Myslím si že sa celkovo ku značke hodia nie je to nič výrazné videla som teda už aj horšie obaly na drahších značkách . Ale to je všetko len o vkuse . :-)

      Odstrániť
  2. kráásne su vyzeraju užasne a tebe sa fialova hodí Barborka, obal sami tiež páči taký šikovný a kombinacia čierna s fialovou je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú ako hovoríš krásne lepšiu farebnú kombináciu som si ani nemohla vybrať som z nich nadšená ... A ďakujem za pochvalu som rada že to moje fialové obdobie je na niečo dobé - aspoň že si mi takáto farebná kombinácia hodí . :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.