utorok 24. novembra 2015

Môj aktuálny playlist




Ubehol nejaký ten piatok a ja som tu opäť zo svojim aktuálnym playlistom . 
Nebudem úvod zbytočne naťahovať - poďme sa spolu pozrieť čo počúvam práve teraz . 


Sigma & Rita Ora - Coming Home . Pomerne nový song ale ja som sa do neho zamilovala hneď na prvé počutie . Síce Ritu Oru nemusím ale tento song je pre mňa top. 


Čo je ale úplne TOP je pre mňa Adele - Hello . Vždy som Adele rada počúvala hlavne preto lebo jej hlas je niečo čo sa len tak bežne nepočuje . Jednoducho takéto speváčky sa rodia raz sa sto rokou a ona môže byť len rada aký dar je bol daní . A po tejto pesničke to podľa mňa tvrdí už každý . 


Ak sledujete televíziu tak vám tento song bude známi . Keďže vznikol na reklamnú účeli . Ak ste zaznamenali reklamu H&M tak budete vedieť . Jednoducho Ferdinand & VAZ - Walk for Me .


Potom tu mám jeden cover ktorý pripravila skupina Imagine Dragons a je to na skladbu od Taylor Swift's Blank Space . Musím sa priznať že mne sa toto páči viac ako originál . Jednoducho ten spevák do toho dáva niečo čo sa mne páči . Ak máte radi cover verzie rôznych pesničiek tak si určite pozrite BBC Radio 1 a ich Live Lounge . 


Potom tu mám niečo čo trvá cez 4 hodiny . Je to relaxačná hudba ktorú som si v poslednom čase veľmi obľúbila . Nielenže podobnú hudbu počúvam vo vani ale naučila som sa ju počúvať aj pri písaný postov na blogu . Jednoducho sa pri takejto hudbe viac sústredím . 


Adele - When We Were Young . Je až neuveriteľné ako je ide karta . Song ktorý mal za dva dni viac ako šesť miliónov pozretí . Týmto sa len utvrdzujem v názore že Adele je jednoducho TOP a jej album musím mať doma . :)


MACKLEMORE & RYAN LEWIS - DOWNTOWN . Neviem ako vy ale ja tohto týpka mám celkom rada - tento song má v sebe toľko energie že posledný týždeň si ho idem dookola . :)


ZAZ - Champs Elysées podľa mňa túto pieseň pozná každý . Je neskutočne veľa spevákov ktorý tento song prespievali . Mňa momentálne najviac baví práve táto verzia od ZAZ .



Tentokrát sme už na konci . :)

Určite mi napíšte aké pesničky momentálne počúvate vy ? Rada sa inšpirujem .







4 komentáre:

  1. Dobrý výber, dve skladby som si hneď uložila. Pozri na tieto tri kočeny, úžasná energia.
    https://www.youtube.com/watch?v=u4zb6LUehwY
    Pekný večer.:o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa ti páčia . :)
      Ďakujem za typ , už som ich dávnejšie počula a sú vážne skvelé - aj keď som na ne zabudla , vďaka tebe som si ich opäť pripomenula . Ich hlasy sú skvelé . :)

      Odstrániť
  2. Imagine dragons mam velmi rada ale pačí sami hrozne tato pesnička naozaj citliva a aj klip X Ambassadors - Renegades. Inak pekne si prerobila blog velmi :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Imagine Dragons som moc nepočúvala ale od kedy som objavila tento cover si ich idem skoro stále . Sú skvelý a btw . ten spevák je aj dosť pekný . :)
      Ďakujem som rada že sa ti dizajn páči vrátila som sa ku začiatku v jednoduchosti je krása aj keď predošlí dizajn sa mi tiež páčil. Ale tento je lepší je to omnoho prehľadnejšie ako pred tým . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.