štvrtok 24. septembra 2015

Balea Hydratačné Obrúsky


V posledných novinkách ( post TU  ) ktoré prinieslo DM-ko som Vám ukazovala aj čistiace obrúsky . A teraz tu mám na ne aj recenziu . Zástancom odličovacích obrúskov úplne nie som . Radšej si pleť odlíčim mliekom a potom micelárnou vodou ako by som mala siahnuť po odličovacích obrúskoch .
Úplne niečo iné je ak som niekde na ceste alebo nemám náladu na zdĺhavú procedúru v kúpeľni vtedy siahnem po obrúskoch . Jediný nárok ktorý si kladiem pri takýchto obrúskoch je jednoduchý - musia ma zbaviť make up -u a to akéhokoľvek a samozrejme musia pekne voňať .


Ja som dostala vôňu Fresh Purple . Dobre u mňa viete že opis vôni mi nejde , nie som na to úplný talent . Ale v tomto prípade ide o príjemnú kvetinovú vôňu ktorá nijakým spôsobom nedráždi moje čuchové bunky . Práve naopak vôňa je veľmi príjemná nevtieravá jednoducho jemne kvetinová . Pripomína mi leto ktorú je už dávno za nami . Tieto obrúsky sú vraj hydratačné . Moc som si tento pojem nevedela predstaviť . Predsa len ako zistím či obrúsky moju pleť hydratujú ? Ono to príde prakticky úplne samo . Zvyčajne keď som prišla do bodu , že musím nejaké podobné obrúsky na odlíčenie použiť moja pleť bola suchšia ako zvyčajne a takýto pocit mne moc nevyhovuje . Pri týchto obrúskoch podobný pocit stále mám ale nie je taký intenzívny ako by som očakávala . Jednoducho povedané - pleť suchšiu mám ale na dotyk aj pocit to nie je až také zlé ako som očakávala .


Ďalej obrúsky sľubujú , že odlíčia aj vodeodolný make up . S tým musím súhlasiť aj keď s vodeodolnou riasenkou chvíľku zvádzajú boj ktorý riasenka aj tak vždy prehrá . Treba len trpezlivosť a neminiem na to viac ako jeden obrúsok . Nesnažím sa pleť odlíčiť úplne , predsa len tieto obrúsky by to ani nezvládli . Viacmenej sa snažím z pleti zotrieť hrubú špinu - čiže make up , riasenka , občas nejaký zostatok rúžu a podobné veci . Na dokonalé odíčenie používam gél a samozrejme na úplné dokonalé dočistenie micelárnu vodu . Nejdem ale tvrdiť že by toto všetko nezvládli tieto obrúsky samé asi zvládli ale takéto odličovanie nieje nič pre mňa . Ak by som sa ocitla v núdzovej situácii asi by mi ale nič iné nezostávalo - hehe . Takže obrúsky zvládnu odstrániť hrubý make up a to mne vyhovuje . Super je aj to , že k obrúskom je pribalený aj praktický box . Vďaka boxu obrúsky tak skoro nevyschnú čo je večný problém takýchto obrúskov . Box je malý a nezaberie skoro vôbec žiadne miesto . A ak sa obrúsky minú a táto limitka už nebude dostupná jednoducho do boxu dám iné obrúsky od Balei , vzhľadom na ich šikovné balenie sa do boxu zmestia hoci aké iné obrúsky . Obrúsky pre mňa zostávajú ako fajn alternatíva na cesty ale na každodenné používanie z mojej strany to nebude nič . 

Balea hydratačné čistiace obrúsky , 2 x 25 + box kúpite za 2,99 € . POZOR ! Je to limitovaná edícia .
Takže ak Vás obrúsky zaujali bežte rýchlo do dm-ka aby sa Vám ešte nejaké ušli . V regáli nájdete dve vône a to Fresh Purple a Summer Garden . 

Určite mi dajte vedieť dole do komentáru či ste obrúsky skúšali ? A budem rada aj ak mi napíšete čím sa radi odličujete ? 

Budem sa tešiť na všetky komentáre . 



xxx 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.