utorok 8. septembra 2015

Avon Makeup Setting Spray


Fixačný spej na make  up je vec ktorá v mojej kozmetickej zbierke chýbala . Vážne to tak je , žiaden som doma nemala až do momentu kým sa neobjavil tento od Avonu . Na rôznych blogoch som o ňom čítala recenzie , ktoré boli či už kladné ale aj záporné . Okolo tohto produktu bol veľa rečí tak isto ako aj o podkladovej báze od rovnakej značky ( recenzia sa pripravuje ) tak som bola zvedavá aký fixačný sprej v skutočnosti bude . 
Make up je pre mňa dôležitý len v okamihu ak idem do práce alebo niekam von a chcem aby mi líčenie vydržalo čo najdlhšie . Ak mám voľné dni a oddychujem svoju pleť zbytočne nezaťažujem . Prakticky ani neviem prečo som dodnes takýto fixačný spej doma nemala . Mala som zálusk na nejaký z dm-ka a potom od e.l.f. ale nakoniec som si ani jeden nezaobstarala . Asi to bude aj tým , že som vždy na to zabudla alebo jednoducho som to neriešila . Predsa len na to moje líčenie som ho ani nepotrebovala mať . Lenže ako to býva zvykom , listovala som v katalógu a práve tento fixačný sprej bol v nejakej extréme dobrej cene . Tak som si povedala , že si ho objednám a uvidím aký bude a či stojí vážne za to . Prakticky v lete sa takýto spej hodí viac . Je pravda , že počas leta ak je extrémne teplo môj make up trošku stagnuje a nechce spolupracovať . Preto je takýto fixačný spej dobrý .


Mala som  menšie obavy . Išlo mi hlavne o to aby som sa po spreji nevyhádzala alebo niečo podobné. Občas sa mi stane , že sa mi po nejakom novom produkte na pleť objaví akné . Zvyčajne to je pri nejako novom make up-e alebo kréme ale nie je to vlastne nič hrozné . Len drobné akné ktoré za pár dní zmizne . Preto som sa bála aby sa mi neobjavilo niečo také aj po tomto spreji . Ale nestalo sa nič, až ja jednu drobnú vyrážku ktorú ale nepripisujem tomuto spreju ale skôr období v ktorom som sa nachádzala .  Čo sa týka účinku , tak badám lepšiu výdrž make up-u ako tak celkového . Hneď po aplikovaní na tvár pleť jemne lepí tento efekt po pár minútach zmizne . Môj veľký problém s výdržou akéhokoľvek líčenia sú oči . Vždy si na oči dávam podkladovú bázu , ale skoro vždy sa mi stane že po pár hodinách sa mi očné tiene zlejú . Pod pojmom zlejú si ale určite nepredstavujte jednu veľkú machuľu alebo fľak . Jednoducho sa mi na viečku podivne dajú do seba a vždy je to na rovnakom mieste - v záhybe očného viečka . Ide ma z toho poraziť ale neviem si s tým dať rady .


Pri tomto fixačnom spreje badám lepšie zmeny . Tiene sa síce ešte zlievajú ale nie tak extrémne ako pred tým. Tak isto aj make up drží dobre je jasné že po 12 hodinách nie je žiaden make up dokonalý ale takých 8 až 10 hodín drží make up dobre . Moja pleť je mastná takže cez deň musím pár krát použiť púder ale inak všetko čo sa týka make up-u tak drží dobre .
Na to že som nemala veľmi veľké očakávania nakoniec ma fixačný sprej celkom baví , a prakticky vždy keď sa líčim musím použiť tento sprej . A už aj vlastne chápem že všetky bloggerky si ho chvália . Balenie je celkom veľké takže aj pomerne dlho vydrží . Na tvár dávam len dve až tri pumpičky oceňujem aj rozprašovač . Vďaka priesvitnému obalu je aj vidno aké množstvo ešte vo fľaši zostáva . Takže si viem presne odkontrolovať koľko približne miniem .
Vážne tento produkt oceňujem !


Fixačný spej má 200 ml a jeho cena je 3,90 € . Nie som si moc istá či je to jeho bežná cena alebo som len ja vychytala nejakú akciu alebo niečo podobné . Ako som už niekde písala katalóg moc nesledujem , len zriedka ak sa ku mne nejaký dostane alebo ma napadne otvoriť si online katalóg . Kde si pozriem všetky novinky a samozrejme akcie .


Určite mi aj vy napíšte aké máte skúsenosti s týmto fixačným sprejom a poprípade či používate od inej značka . Budem sa tešiť na komentáre .


S pozdravom Barbora .



xxx 

4 komentáre:

  1. Super recenzia, fixačný sprej od Avonu som ešte neskúšala ale vyzerá naozaj dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu . :) Tak ja si myslím že toto nie je moje posledné balenie . Ak sa ešte bude vyrábať určite si zaobstarám ešte nejaké to balenie . :)

      Odstrániť
  2. Ja používam fixačný sprej od Elfu a ten je vynikajúci, neverila som, že nejaký sprej fakt dokáže predlžiť trvácnosť make-upu, ale je to pravda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten od elf som si tiež robila zálusk , no nakoniec som skončila pri tomto . Fixačnému spreju som popravde ani ja moc neverila ale po vyskúšaní a používaní tohto - nechápem ako som bez neho mohla vydržať . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.