sobota 27. júna 2015

summer tag


Ahojte . 

Leto už máme v plnom prúde . A to znamená že som sa rozhodla pripraviť si pre Vás 
letný ( summer ) TAG .  Ako inak privítať leto ako pohodovím TAG-om .
Preto zoberte si nejaký skvelý vychladený nápoj a poďme na to . :)

1, Obľúbený letný broznér ?
To je jediná vec ktorá mne chýba v kozmetickej zbierke . Ale už som premýšľala že si nejaký kúpim- preto ak máte vy nejaký obľúbený , budem rada ak mi napíšete do komentáru .

2. Obľúbený letný nápoj / drink ?
Momentálne sú to jednoznačne limonády . Ak niekde som či už doma alebo vonku musím mať nejakú dobrú domácu limonádu . A prakticky doma nič iné ani nepijem - teda ak ešte nerátam klasickú vodu. A dobre cez leto si pár krát dám moje milované Mojito či už s alkoholom alebo bez neho . 

3. Obľúbený letný balzám ?
Je mi to nejako jedno , podstatné je pre mňa aby mal ochranný faktor .

4. Bazén alebo more ?
No doma sme minulý rok na jeseň bazén zrušili , nie že by sa v ňom nikto nekúpal ale už sme ho mali pomerne dosť dlho . A sme sa tento rok rozhodovali či bazén kúpiť alebo nie - voľba padla že si kúpime výrivku . Takže týmto pádom musím povedať že more .

5. Obľúbený produkt na vlasový styling ?
Na tieto veci nie som moc náročná , svoje vlasy nechávam na voľno . Občas použijem lak na vlasy a to je tak všetko , A to sa nemení prakticky celý rok . Vždy musím mať ale pri sebe papangu ktorú používam už cca tri roky a iné gumičky do vlasov si ani nedávam . 

6. Opaľovanie alebo samoopaľovacie produkty ?
Asi opaľovanie , aj keď túto činnosť nevyhľadávam . Jednoducho každý som voľný čas trávim vonku preto sa opálim či chcem alebo nechcem . A samoopaľovacie prípravky som ešte nikdy nepoužívala takže ani moc neviem ako fungujú . :)

7. Obľúbený letný lak na nechty ?
Laky nepoužívam . Ale momentálne si dosť " fičím " na mint blue géle ktorý keď som opálená vyzerá neskutočne . 

8. Nejaké letné tradície ?
Asi ani nemám . Jedine čo robíme že letnú alebo teda skôr už jarnú sezónu zahajujeme dobrou grilovačkou .

9. Obľúbená letná vôňa ?
Jednoznačne Yves Rocher Thé Vert ( recenzia čoskoro ) a Savatore Ferragamo a jeho Incanto Shine .

10. Obľúbené jedlo na grile ?
Kuracie prsia a grilovaná zelenina .

11. Obľúbený letný ( summer - proof ) produkt ?
Tu asi nemám nič . 

12. Obľúbená letná pieseň ?
Nejako nepočúvam rádio takže ani neviem aký je tohtoročný letný hit . Ja si počúvam skladby ktoré sa páčia mne . A to vlastne som už ukazovala vo svojom aktuálnom playliste .

13. Obľúbený letný festival ?
Nie som moc na takéto akcie . Alebo skôr ešte žiaden festival konajúci sa u nás ma nezaujal natoľko aby som si kúpila vstupenku . Ale zo zahraničných ma jednoznačne láka tomorrowland a balaton sound .

14. Obľúbený letný film ?
Neviem ako vy ale ja cez leto skoro vôbec nepozerám televíziu . Jednoducho na to nemám čas a ani sa mi nechce pri nej sedieť . Vonku je omnoho krajšie . Pozriem si len svoje obľúbené seriály ktoré ale majú prestávku a preto dobieham tie diely ktoré som nevidela . Ale to si pustím len v tom momente ak nemám vážne čo robiť .

15. Plány na leto ? Prípadne aké by malo byť tvoje vysnívané leto ?
Ja moc neplánujem veci dopredu . Držím sa toho že neplánované veci sú najlepšie . A aké by bolo moje vysnené leto ? Uf , to je ťažké určite by to bolo nejaké krásna dovolenka s rodinou a potom ďalšia dovolenka s priateľmi niekde na dobrom ostrove  ( Ibiza ) kde to žije .




Tak a sme na konci . Verím že sa Vám TAG páčil . Určte mi napíšte dole do komentáru aké leto sa chystáte mať Vy ? A či plánujete nejakú dovolenku , prípadne kde na dovolenke sme boli ?
Budem sa tešiť na Vaše komentáre .

Užívajte si leto , krásne počasie - Majte sa krásne .

S pozdravom Barbora .

♥ 

xxx

1 komentár:

  1. Miluji tagy! :) Tohle je skvělý tag, tvé odpovědi jsou mnohdy totožné s těmi mými, když jsem si přečetla otázku a odpověděla na ni podle sebe :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.