piatok 22. mája 2015

Sleek Matte Me


Ahojte . 

O značke Sleek ste už na mojom blogu mohli čítať niekoľko krát .  Vďaka spolupráci som mala a mám možnosť vyskúšať rôzne produkty od tejto značky . Ako malé prekvapenie som v balíčku dostala aj matný lip cream . Vážne som takýto milí darček nečakala a bola by škoda nepovedať si  niečo o ňom . O týchto lip creamoch som počula len samú chválu . Vždy ma fascinovala neuveriteľná výdrž a dokonalé farby . Preto som bola veľmi prekvapená keď sa v balíčku nachádzal . Tento konkrétny lip cream je v odtieni 434 PARTY PINK .


Čo sa týka konkrétneho opisu farby je to pomerne zložité . Trafiť správni odtieň tohto produktu je podľa mňa veľký problém . Je to jednoducho niečo medzi červenou a ružovou . Jednoducho inak sa táto farba opísať nedá . Nenazývala by som ju ani ružovou a ani červenou . Čiže názov je podľa mňa meníš " fail " ale vlastne to nie je až tak podstatné . Farba sa skôr hodí na leto ale pre odvážnych môže sa pohode nosiť aj v zime . Podľa mňa v zime je takáto výrazná farba omnoho zaujímavejšia ako v lete . Takže ja som ju nosila hoci kedy len tak na bežní deň . Je pravda , že sa ľudia za ňou pár krát otočili a ja som zo začiatku nechápala prečo , ale potom som usúdila že si museli myslieť rôzne veci o tom čo to na perách mám . Mne to ale neprekáža , ak som zaujala niekoho tým čo mám na perách asi sa farba Sleeku podarila . :)
Viete dobre , že ja a klasické lesky na pery to ku sebe veru nejde . Jednoducho ich nemusím , už len kvôli extrémnej lepkavosťi . Ak by som si chcela zalepiť ústa použijem lepidlo a nie lesk . Preto sa im vyhýbam a dodnes som nenarazila na taký lesk ktorý by ma nesklamal . Ale verím , že raz nájdem taký ktorý bude dokonalý a nebude to len nejaké odporné lepidlo .


V tomto prípade lip cream nelepí . Keďže ide o matný lesk po pár sekundách na perách uschne a nehne sa z nich až pokiaľ ho neodlíčim . O pigmentácii snáď nemusím hovoriť . Je skvelá . Už pri prvej vrstve je na perách , dostatočné množstvo produktu . Je tu ale menší problém . Síce je pigmentácia skvelá časom sa začne lip cream droliť z pier . Predsa len človek hovorí , pije alebo konzumuje jedlo . To sú všetko faktory ktoré skracujú výdrž . Pokojne ale dá osem hodín v práci síce po polovici času sa začne droliť ale nie je to až nejako extrémne zlé . Problém je len s vrstvením ak si chcem lip cream upraviť jednoducho sa to nedá . Je pomerne dosť vidno , že som na peri dala ďalšiu vrstvu . Lip cream rýchlo uschne a v tom momente sa s ním už horšie manipuluje .


Áno na jednej strane je krásny matný efekt ale na druhej je tu problém v podaní vrstvenia . Jednoducho sa nedá navrstviť ak raz zaschne nepohne s ním počas dňa nič a nikto . Bežne veru zo sebou v kabelke nenosím dvojfázový odličovač aby som si mohla odstrániť lip cream z pier . Ale viac prevládajú plusy a jeden mínus aj keď podstatný ešte viem prežiť . O hydratácii sa baviť nebudem - asi je každému jasné že je minimálna . Preto je pomerne dôležité pery riadne hydratovať ešte pred použitím tohto produktu . Vtedy je pocit suchých pier menej intenzívny. Je možnosť pretrieť lip cream na perách balzamom ale v tom momente sa stratí matný efekt - ktorým je tento produkt tak výnimočný . Ale myslím si že človek si zvykne na suchý pocit pier . Mne osobne to prekážalo asi dve možno tri použitie a teraz to už vôbec neriešim . Je to daň za tak skvelý produkt a ja tú daň rada obetujem .

všetky odtiene 

Na výber je šesť odtieňov . Cez výrazné až po jemné nude .
Cena je 6,20 € a zakúpiť sa dá TU .


A čo vy a lip creami ? Máte nejaké ? Páčia sa Vám skôr výrazné alebo jemné odtiene ?

Určite mi napíšte dole do komentáru ja sa budem len tešiť .

S pozdravom



4 komentáre:

  1. riadne matna farba pekne ukaže na perach:))ja sleek nepoznam vobec

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to tej farby som sa zamilovala na prvý pohľad a na perách vážne ukáže krásne :-) to vážne ? tak som rada , že som ti mohla túto značku predstaviť :-)

      Odstrániť
  2. kráásna farba :-) Sleek je top !!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.