pondelok 18. mája 2015

Fytofontana Stem Cells • Steam DNA Revital Cells Serum


Ahojte .

Dnes by som Vám chcela predstaviť Švajčiarsku značku Fytofontana Stem Cells .
S testovaním produktu Steam DNA Revital Cells Serum som si dala načas . Ale konečne som si povedala , že je na čase predstaviť Vám tento produkt .
Ale poďme pekne po poradí . Pred asi štyrmi mesiacmi mi v mailovej schránke pristála správa s ponukou na spoluprácu . O značke FSC som nikdy nepočula a preto mi prišlo fajn vyskúšať niečo . Z pani ktorá zastupuje túto firmu na Slovensku som sa dohodla a vybrala si nakoniec dva produkty na testovanie . A ako prvé Vám dnes predstavím sérum Steam DNA Revital Cells.


 Ide o Švajčiarsku kozmetickú radu . Táto rada je založená na báze kmeňových buniek ktoré predstavujú vedecký vrchol kozmetických prípravkoch . Výskum sa vyvíjal desaťročia . Za všetkým stojí Dr. Fiker . Vďaka týmto výrobkom by sa mala pokožka rýchlejšie regenerovať všetko to zapríčiňujú kmeňové bunky ktoré obsahujú produkty .  Tým aby sa pleť rýchlejšie regenerovala nepomáhajú len kmeňové bunky ale aj TrioStem komplex a peptid.



Ja osobne som ešte nevidela a ani nepoužívala produkty ktoré obsahujú kmeňové bunky . Takže je to pre mňa úplná novinka . Nevedela som čo od toho očakávať . Sérum ktoré sa Vám budem dnes snažiť predstaviť je moje prvé sérum v živote . Nikdy som nič také nepoužívala , hovorila som si - mám na to čas . Predsa len ešte nemám ani vrásky . Ale nejakú prevenciu pred nimi by som si mohla dať . Áno viem na vrásky mám ešte veľmi , veľmi , veľmi dlho času . Ale napríklad od malička mám divnú vrásku na čele , Od neustáleho smiechu sa mi urobila vráska . Ale to len tak mimochodom . :)


Čo sa týka už samotného séra . Je gélovej konzistencie a je priehľadné . Moje prvé použitie bolo ale veľmi rozpačité . Prekvapila ma lepkavosť séra . Nečakala som takýto efekt a ani efekt jemného pálenia . Pálenie ale nepripisujem séru - mala som isté problémy s pleťou a prakticky ma na nej pálilo všetko cez krémy až po odličovače .
Trvala to cca týždeň možno dva týždne a potom všetko zmizlo a vrátilo sa do normálu .
 Ale späť k séru .Lepkavosť nezmizla ani dodnes , ale už som si zvykla naň .
Dôležité je nedávať si hneď ráno po sére make up keďže tým že sérum mierne lepí make up trošku cuckuje . Ja osobne som sa naučila pri tomto sére jedno - klasicky si umyť tvár dôkladne si ju vysušiť potom naniesť sérum počkať približne päť minút a potom dávať make up . Výhodou tohto séra je aj to, že sa môže dávať nie len na deň ale aj na noc . Takže už niekoľko mesiacov úplne vynechávam nočný krém a takýto systém mi vyhovuje . Toto sérum by malo obnovovať pokožku . Popravde všimla som si mierne zmeny , po akné mi zostali malé jazvy nie je nich na mojej tvári moc ale sú. 
A práve na týchto jazvách som badala a badám mierne zmeny . Uvidíme po dlhodobom používaní . 


Ako som už spomínala toto je moje prvé sérum v živote . Nevedela som či takéto sérum dokáže pokožku hydratovať . Po vyskúšaní tohto viem , že toto sérum to dokáže . Nečakala som extrémnu hydratáciu ale ona je celkom prijateľná . Ja osobne netrpím suchou pleťou takže aj keď hydratáciu moja pleť potrebuje nemusí byť nejaká extrémna . Mám mastnú pleť a mne hydratácia tohto séra vyhovuje . Myslím si že je dostatočná . Ale sú dni kedy ešte potrebujem po sére naniesť nejaký hydratačný krém . Záleží to od momentálneho stavu moje pleti a aj podľa nálady a hlavne času . 
Výhodou je aj to , že sérum je vhodné či už pre nás ženy ale ja pre mužov . Ale ešte nepoznám muža ktorý by niečo také používala . Môj ocino má problém čo i len krém používať takže na sérum som ho nenahovorila . Ale oceňuje aspoň to že sérum pekne vonia . Viete že nie som expert na opis vôní nikdy mi to nešlo . Ale posnažím sa Vám opísať túto vôňu . Je veľmi príjemná nevtieravá . Cítim jemne kvety a možno nejaké drevo .
 Pomerne dosť pripomína nejaký luxusný parfém ale dodnes som neprišla na to od akej značky . Čo sa týka obalu tej je krásny . Zlatá krabička a v nej zlatá tuba s pumpičkou aby človek nestrkal zbytočne prsty do produktu . 
Aj keď je tuba z plastu , je to pomerne hrubý plast ktorý sa ľahko nepoškodí .  
Myslím si že takéto sérum si zaslúži takýto krásny a luxusný obal . 

Steam DNA Revital Cells Serum má 30 ml a cena je 46,55 eura . Všetky výrobky tejto značky sú dostupné prakticky vo všetkých lekárňach ale ak by sa v nich nepochodili , určite značku FSC nájdete na mojalekaren.sk  . Ak by ste aj tak boli v koncoch na stránke spoločnosti f-stemcells.com nájdete všetky zmluvné lekárne kde sa dajú kúpiť produkty tejto značky - stačí zadať svoj kraj a nájdu sa všetky lekárne . Zoznam je zatiaľ krátky ale čoskoro pribudnú nové lekárne . 


Chcela by som sa značke FSC veľmi pekne poďakovať za možnosť vyskúšať toto sérum . 

A čo vy ? Počuli ste už o tejto značke ? 
Určite mi dajte vedieť dole do komentáru . 

Budem sa tešiť . 

S pozdravom Barbora . 
♥ 
xxx 


4 komentáre:

  1. Vyzerá to naozaj zaujímavo, tiež som o tejto značke ešte nepočula :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak som rada že som ti mohla predstaviť novú značku :-)

      Odstrániť
  2. O tejto značke som ešte nepočula, vyzerá zaujimavo a s prevenciou treba začat :)
    Pozývam ťa na knižnú GA ktorá prebieha na mojom blogu :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada že som ti túto značku mohla predstaviť . Áno máš pravdu s prevenciou treba začať .
      Ďakujem za pozvanie do GA ale knihu od Zoe Sugg som si zaobstarala sama a som z nej nadšená , je skvelé že robíš GA o takú super knihu . :-) Držím palce v čo najväčšej účasti . :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.