nedeľa 11. januára 2015

MISSHA The Style 3D Mascara



Ahojte . 
Dnes opäť mám pre Vás nový článok o produkte z MISSHA boxu . Už je to úplne posledný produkt ktorý v boxe bol teda ešte v ňom bola plátenná maska ale tú som ešte nemala čas vyskúšať . 
Preto som si povedala že dnes Vám čo to poviem o riasenke The Style 3D Mascara


Zloženie : Water(Aqua), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Glycerin, Beeswax(Cera Alba), VP/Hexadecene Copolymer, PVP, Triethanolamine, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lanolin Wax, Cetyl Alcohol, Sorbitan Sesquioleate, Alcohol, Polyvinyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA,MAY CONTAIN[+/-; Iron Oxides(CI 77499)]


Ja  mám rada riasenky s veľkým štetcom osobne sa mi s ním poslednú dobu pracuje lepšie .  Samozrejme každý to má inak - mala som obdobie kedy som skôr mala rada klasické rovné štetce ako je aj tento od Missha . Popravde toto bola asi jediná vec z ktorej som pri otvorení boxu nemala až takú veľkú radosť . Mám dosť riaseniek a nestíham ich ani vypotrebovať , a preto dosť často vyhodím ešte plnú riasenku len z toho dôvodu , že už je suchá . Preto som túto darovala mamine - lenže tá mi ju asi po mesiaci vrátila s tým , že jej nesedí a že ju nebude používať . Čo ma trochu sklamalo . Preto som ju vyskúšala ja . V sprievodom letáku v boxe je napísané , že by mala riasenka dodať riasam objem a po nanesení by mali byť riasy husté a nadýchané . Jej mäkká textúra nezaťažuje a nezlepuje riasy .
Popis veru uvádza prvé informácie . Prvé a druhé použitie z mojej strany bolo trochu rozpačité . Keďže som používala pred tým veľké štetce musela som si zvyknúť na tenký ale pri tom pomerne dlhý štetec . Prvý krát som si skoro vypichla oko nie , že by som bola nemehlo ale jednoducho odvykla som si od takých štetcov . 
Ale časom sa to zlepšilo . 
s riasenkou - bez natočenia 
Čakala som krásne natočené riasy plné objemu . Ale popravde bez aby som použila kliešte na mihalnice to veľká sláva nie je . Občas sa stane že nestíham a mihalnice si nenatočím , potom to veru nie je žiadna sláva . Preto si na prácu s touto riasenkov nechávam dostatok času aby bolo vidno , že vlastne na riasach nejakú riasenku mám . Ale potom to stojí za to . Riasy sú krásne natočené , predĺžené a majú aj celkom fajn objem . To vlastne vyžadujem od každej riasenky . A som rada , že táto to dokáže aspoň pri použití kliešťov . 

Cena 3D Mascari je 5,10 € a zakúpite ju na missha.sk alebo v kamennej predajni v Žiline . 

Určite mi napíšte či máte s touto riasenkou alebo hoci akou riasenkou od značky Missha skúsenosti . 


Majte sa pekne !

4 komentáre:

  1. Riasenka vyzerá dobre,ja mam najradšej tie od Avonu,nikdy nesklamú a cena je tiež fajn.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala doma veľmi dávno jedno riasenku od Avonu a bola som veľmi spokojná s týmto s tebou plno súhlasím . Za to aké je pri nich smiešne malá cena sú naozaj skvelé . :)

      Odstrániť
  2. Ja som ju pred pár dňami otvorila a príde mi že je vysušená. Určite si ju už nekúpim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo že to je ako možné ??? :-) jedine že by do boxu dávali už takú ktorú niekto otvoril . Moja je celkom ešte v pohode ale tiež jej nedávam už veľa času . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.