streda 17. decembra 2014

❆ Vianočný DM box ❆



Ahojte . 
Dnes tu mám špeciálny článok . O historicky prvom DM boxe na Slovensku .



Jupí dočkali sme sa aj mi Slovenky . A na mňa sa usmialo šťastie a bola som medzi 2000 šťastnými ktorý si mohli box kúpiť . V boxe sú produkty v hodnote 18 € a stál 5 € . Čiže keď som sa dozvedela že box príde na Slovensko neváhala som a vyplnila formulár - potom som už len dúfala a vyšlo to . 
Mali ste ma vidieť ako som sa tešila keď som v zozname našla svoje meno , Nikdy v živote som nič nevyhrala aj keď sa do nejakej súťaže zapojím vždy ma šťastie obíde . Preto som sa boxu tešila o to viac . Už som videla na rôznych blogoch články o boxe - váhala som či urobím článok aj ja ale nakoniec som si povedala že sa o svoje pocity podelím aj ja . 


Vo vnútri krásnej Vianočne krabice bolo sedem kozmetických a jeden nekozmetický produkt . 


Začala by som asi produktom na vlasy a to je šampón na suché , nevyživené a vyčerpané vlasy od značky Schauma . Popravde produkty od tejto značky nepoužívam ale hodí sa keďže som hľadala nejaký nový šampón na vlasy . Vyskúšam a potom Vám určite dám vedieť . 

Ako ďalšie chytám to rúk sprchový gél od Dermacolu s vôňou Rebarbory a Jahody . Sprchový gél od značky Dermacol som už mala bol višňový a bol celkom fajn . Teším sa ako vyskúšam tento , vonia úžasne . Trochu kyslo ale aj sladko . Veľmi zaujímavá vôňa. 

Pokračujeme produktami na zuby . Ako prvé tu je zubná pasta od Colgate doma používame inú ale zubná pasta sa vždy hodí . Potom v boxe bola zubná kefka TePe ( asi značka ) . No asi poputuje niekomu inému keďže ja používam len kefky od značky Curaprox a nemám asi odvahu inú použiť . Síce dizajn tejto kefky je pekný čierny s oranžovo striebornými rybami ale predsa som zvyknutá na inú kefku . Tak asi poputuje niekomu pod stromček . 

Potom tu je balzam na pery od MAYBELLINE slávny a ospevovaný BABY LIPS toľko som sa kúpe tohto balzamu vyhýbala až som ho dostala v boxe . Je to balzam v žltom obale INTENSE CARE popravde začala som ho testovať ale zatiaľ ma nenadchol - uvidíme po dlhšej dobe určite ale bude na tento balzam recenzia . :) 

Čo by to bol DM box bez aspoň jedného produktu priamo do DM-ka . V tomto prípade telový krém s bambuckým maslo od značky BALEA . Momentálne máme veľkú spotrebu krémov a telových mliek dom takže tento produkt sa hodí . Zatiaľ je krém super má sviežu citrusovú vôňu a aj sa dobre nanáša a vsakuje . Samozrejme dám vedieť časom ešte viac . 

Ako posledný kozmetický produkt tu mám Anti perspirat od Garnieru . Tento anti perspirant som už doma mala a je fajn . Určite ho využijem . 

A úplne posledná vec je na jedenie  - balenie bio zmesi pražených sójových bôbov , bio tekvicových semienok v bio Tamari omáčke . Musím povedať , že táto vec mi vôbec ale vôbec nechutí . Otvorila som to večer a nakoniec to ocino dojedal lebo mu to chutilo . Mne osobne nie . Ak by táto zmes nebola v tej omáčke tak by to bolo fajn . Tá omáčka je skrátka zvláštna a mne nechutila . Ale aspoň ocinovi áno . :)

To bolo všetko čo sa v boxe nachádzalo . Popravde ja som spokojná veľmi . Každý jeden produkt využijem alebo podarujem niekomu pod stromček . A za sumu 5 € sa veru sťažovať nemôžem . Som rada že som box získala a verím že DM bude v boxoch pokračovať . 

A čo vy ?? Nadchol Vás box ? Aký máte názor ? Určite ma dajte vedieť dole do komentáru budem sa tešiť . 


Majte sa pekne !

2 komentáre:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.