utorok 16. decembra 2014

SANTE ❖ Shower Gel Bio - Pineapple & Lemon ❖



Ahojte . Dnes som si pre Vás pripravila nový článok . Už nejaký čas mám doma sprchový gél od značky SANTE ale čas na jeho používanie prišiel len pred nedávno keďže som spotrebovávala iné sprchové gély . A je aj pravda , že tento som si šetrila . 

Keďže už ho používam môžem Vám čo to o ňom povedať . 




Aj keď na zimné obdobie trochu nezvyčajná vôňa . Keď som si gél objednávala bolo ešte leto a preto som si vybrala kombináciu vône Ananás a Citrón . Vôňa je to veľmi nezvyčajná . Čakala som silnejšiu vôňu ananásu ale popravde viac prevláda vôňa citrónu , nie že by mi to vadilo ale - pri používaní sa cítim ako keby som používala nejaký prostriedok na riad a nie sprchový gél . Čiže vôňa je pre mňa sklamanie . 


Sprchový gél obsahuje bio ananás a bio aloe vera . Tak isto obsahuje tie najjemnejšie rastlinné čistiace emulzie , mal by pokožku hydratovať , ošetriť.
Čo sa týka funkčnosťi tak áno je to jeden z tých lepších sprchových gélov ktoré som doma kedy mala. Nálepka bio alebo prírodná ma neohúri čakala som viac . Pri takomto produkte ktorý je prírodný sa dá čakať že nebude peniť tak ako iné bežné gély .Tento gél nepení skoro vôbec , nie že by mi to extrémne vadilo ale aspoň jemne peniť mohol . Po použití síce nie je moja pokožka suchá ale nie je ani extrémne hydratovaná  je to taká bežná hydratácia ktorú ponúkajú aj lepšie sprchové géli v drogérii .
Pokožku umyje dobre a to mi asi v tomto prípade musí aj stačiť . Moje očakávania boli vyššie . Ale nedá sa nič robiť . Čo sa týka obalu oceňujem to že nemusím nič točiť jednoducho zatlačím vrchnák a môžem gél použiť . Nevýhoda opäť je , že fľaška je z pomerne tvrdého plastu a na to aby mi vytiekol nejaký gél do dlaní musím vynaložiť teda riadnu silu .

Z časti som sa na tento gél tešila hlavne kvôli tomu , že to je môj prvý sprchový gél od SANTE ale popravde viac ma sklamal ako nadchol . Čo je škoda lebo som sa na neho vážne tešila .

Ešte že som gél kúpila v tej veľkej zľave lebo ak by som za neho dala plnú sumu tak ma to mrzí omnoho viac . Cenu Vám ale nepoviem keďže som si ju zabudla zapísať a faktúru som už vyhodila - ale gél si môžete objednať na stránke naureus.sk .

A čo vy a vaše skúsenosti z produktami značky SANTE ? Určite mi napíšte dole do komentáru .

Majte sa pekne !



P.S. : Na blogu  ešte dne prebieha GIVEAWAY  tak neváhajte a pridajte sa - giveaway platí do dnes do pol noci . 


P.S. 2: Určite bude aj článok o DM boxe ktorý už konečne mám doma . :-) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.