piatok 12. decembra 2014

FOR LIFE & MADAGA • Pleťová voda na problematickú pleť •




Ahojte . Dnes tu mám pre Vás nový článok o Českej profesionálnej kozmetike založenej na Francúzskych základoch . 
Značka sa nazýva FOR LIFE & MADAGA . A dnes Vám čo to poviem o pleťovej vode na problematickú pleť



Ale na začiatok by sme si mohli niečo povedať o značka FOR LIFE & MADAGA . Je to Česká profesionálna kozmetika na Francúzskych základoch ktorá vznikla v roku 1993 ako pôvodná česká výrobná spoločnosť bez účasti zahraničného kapitálu so špecializáciou na výrobu a vývoj regeneračnej kozmetiky . Značka kladie dôraz na najvyššiu kalitu svojich prípravkou. Spoločnosť zastáva názor , že mnohé produkty v bežnej drogérii tejto kvality nedosahujú a preto FOR LIFE & MADAGA nemá záujem o pozíciu v regáloch drogérii . Preto sú všetky produkty tejto značky distribuované priamo k zákazníkovi . Tým spoločnosť garantuje vždy čerstvé produkty . Slovo MADAGA je odvodené od ostrova Madagaskar , ktorý má predstavovať čistotu , sviežosť a panenskú prírodu .

Ako prvý produkt od tejto značky som sa Vám rozhodla predstaviť pleťovú vodu na problematickú pleť .


Ide o pleťovú vodu ako inak určenú na problematickú a aknóznu pleť . S protizápalovým a ukľudňujúcim efektom . Obsahuje extrakty zo šalavie , nátražníka , jahôd , bedrovníka a vitamínu B2. Začnem asi tým že pleťová voda má príjemnú bylinkovú vôňu . S bylinkovou vôňou som sa ešte u pleťovej vody nestretla ale osobne sa to veľmi páči . Aj keď vôňa je bylinková je v nej jemne cítiť alkohol ktorý samozrejme táto voda obsahuje . Keďže ide o pleťovú vodu na problematickú pleť neprekvapilo ma to - myslím tým , že voda obsahuje alkohol . Ale vo vône som to až tak nečakala . Čo sa týka funkčnosti tak pleťová voda je fajn . Na tvári ma nijako nepáli ani nezanechala nejakú reakciu . Pleť len veľmi jemne vysuší ale to zachráni samozrejme krém na tvár . Nezanecháva ani lepkavý pocit. Aj keď pri prvom použití ma pleť jemne pálila neviem čím to bolo ale trvalo to len okamžik . Potom som mala mierny strach použiť ju na druhý deň ale už sa to nezopakovalo . Asi to bola nejaká zvláštna reakcie mojej pleti na nový produkt - inak si to neviem vysvetliť . Túto pleťovú vodu používam dva krát denne ráno a večer . Ráno pred nanesením make up-u a večer zase používam vodu na dočistenie pleti . Vyhýbam sa očiam , popravde neviem či v očiach páli neskúšala som to - už len zo zásady keďže pleťová voda obsahuje alkohol . Musím povedať že pleť je večer po aplikácii čistá jemne vysušená ale ako hovorím používam krém ktorý to napraví . 
Táto pleťová voda spĺňa všetko čo potrebujem . Zbaví pleť nečistôt tým že pleťová voda obsahuje alkohol vysuší aj moje akné ktoré sa následne hojí určite kratší čas ako zvyčajne . Čiže ja som s produktom nadmieru spokojná . 

Pleťová voda má obsah 200 mililitrov a cena je 8,40 € produkt zakúpite tu . Čo sa mi veľmi páči a nevidela som to na žiadnom inom e-shope je to , že si môžete objednať vzorku produktu vzorka má 15 mililitrov a cena je 1,50 € čo mi príde ako super alternatíva . Pred kúpou plného balenie . 

Tak a sme na konci . Verím že sa Vám článok páčil . 

A určite mi napíšte dole do komentára či značku FOR LIFE & MADAGA poznáte ? Či ste niečo od tejto značky skúšali ? Určite budem rada za Váš komentár . :)


Majte sa pekne !

5 komentárov:

  1. ty tu mavaš niekedy ake vychytavky čo ani som v živote nepočula hlavne že ti pasuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada že ta produkt zaujal - ja vždy rada skúšam nové veci . Vystriedala som už veľa pleťových vôd a táto mi za posledné obdobie sadla najviac . :) Čo som rada keby že si mám predstaviť že mám opäť pátrať po nejakej inej pleťovej vode tak to už asi vzdám . :)

      Odstrániť
  2. Osobnu skusenost nemam, ale v poslednom case som o nej citala na viacerych blogoch.
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam pozrieť stránku možno ti niečo padne do oka . Ja som skôr narazila na videorecenzie . :)

      Odstrániť
  3. Hi! I love your blog :) I nominated you to Liebster Blog Award:)

    http://heyhoandothereuphemisms.blogspot.co.uk/2014/12/tag-liebster-blog-award-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.