sobota 20. decembra 2014

BALEA ❆ zimné makadamiové mazanie ❆




Ahojte . 
Dnes mám pre Vás nový článok . 
Vonku je už riadna kosa a trpí každá časť nášho tela . Počas zimy mávam suchšie ruky ako obvykle preto sa mi tento nový pomocník od značky BALEA náramne hodí . 



Asi to poznáte vonku mínus pod nulou a pre naše ruky začína peklo . Teda aspoň pre tie moje . Aj keď momentálne to vonku skôr vyzerá na chladnú jeseň a nie na zimu ruky trpia stále . Rukavice a ja to dokopy veru nejde . Konečne som sa naučila v zime nosiť okrem šálu a čapice ale rukavice mi vadia . Keďže pomerne dosť robím s mobilom jednoducho rukavice mi zavadzajú a preto ide nenosím . A tým pádom trpia aj moje ruky . Mám ich teda riade vysušené a občas je to aj poriadne bolestivé . Som len vďačná , že som po mame nezdedila také problémy s rukami aké má ona v zime . Ale aj tak ich suché mám . A preto v zime je naša spotreba krémov abnormálne vysoká . Až sa tomu občas čudujem . Preto keď prišiel balíček od DM-ka a v ňom tento fialový miláčik potešila som sa , predsa krémov v našej rodine nikdy nie je dosť . :) 


Ide o BALEA krém na ruky 2v1 obsahuje olej z makadamiového orechu a bambucké maslo . A v tom je ten zázrak pre naše ruky , Krém je pomerne hustý a tým dodáva rukám potrebnú hydratáciu . Ako ste asi postrehli ide o krém a masku na ruky v jednom . Ak chcete krém použiť ako masku treba naniesť dostatočne hrubú vrstvu a počkať minimálne 30 minút . Priznám sa krém som ako masku nevyskúšala aj keď sa stále na túto variantu chystám . Ja používam krém klasicky niekoľko krát denne a hlavne keď idem spať . Počas noci krém krásne pôsobí na rukách a ráno keď vstanem sú hydratované a vláčne . Vôňa je veľmi príjemná pripomína mi aviváž ale - ja a moje opisovanie vôní. 
 Myslím si , že tento krém je skvelý pomocník práve na zimu . Moje ruky sú po dlhšom používaný ako tak v normále . Síce stále suché ale už nie tak ako pred tým . Šikovné balenie ktoré sa určite zmestí do každej kabelky . Ak hľadáte fajn pomocníka na ochranu rúk počas zimy určite sa pozrite po tomto kréme . 

Obsah krému 100 ml cena 1,39 €

A vy a vaše ruky ? Trápia vás počas zimy ? Určite mi dajte vedieť dole do komentáru . 

Majte sa pekne !

5 komentárov:

  1. great post! very interesting product, Ive seen it around on other blogs :)
    let's follow eachother! let me know if you want to follow and I will follow you back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento krém mám a zo strachu, že by ho náhodou po zime prestali predávať som si kúpila aj jeden do zásoby, príjemne vonia, ruky zjemní a hydratuje, pomôže aj pri mrazoch, ja som maximálne spokojná.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš toto ma vôbec nenapadlo , že po zime by sa už nemusel predávať . Veru pôjdem si kúpiť ešte jeden aj ja aj keď naposledy keď som bola v DM u nás v okolí nemali ho čo ma veru neprekvapilo , leto je vážne skvelý . Určite jeden z tých lepších krémov na ruky v drogérii . :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.