utorok 28. októbra 2014

DM BLOG - EVENT .




Všetko sa to začalo pred pár týždňami , kedy ma oslovili či by som sa nechcela zúčastniť eventu pre bloggerky . Samozrejme že keď mi prišiel mail náramne som sa potešila a okamžite som súhlasila . Zažiť niečo nové ale hlavne spoznať druhé bloggerky je vždy príjemné . Časom mi chodili ďalšie a ďalšie informácie kedy sa bude event konať , ale boli tu aj určité prekvapenia ktoré si dve milé dámy Lucka a Natali nechávali až na deň príchodu . Ak sa mám priznať mala som jemné obavy čo si pre nás tieto usmiate a veselé dámy prichystali . :-)

zdroj foto : http://www.hoteldevin.sk/

Ale začnem po poriadku , keď mi prišiel mail s podrobným programom bola som nadšená . Príchod do Bratislavy bol 24.10. ubytovala som sa podľa mňa v jednom z najkrajších hotelov v Hoteli Devín. Do Bratislavy chodím často a vždy keď som tam prechádzam práve okolo toho hotela , je to jeden z najstarších hotelov v hlavnom meste . Je v úplnom strede mesta z jednej strany výhľad na Dunaj a z druhej výhľad na Bratislavský Hrad a Dóm sv. Martina takže krásny výhľad je zaručený . :- )
Po príchode som sa ohlásila na recepcii kde o nás samozrejme vedeli. V piatok bol taký voľnejší program , každá sme si mohli robiť čo sme chceli .


Po príchode na izbu som sa potešila obrovskej posteli . Keďže ja pomerne často z postele padám mala som istotou že v tomto prípade vôbec nespadnem lebo bola obrovská . Izba bola krásna . Ako v hoteli všetko dokonalé . Na stolíku som mala darček do DM -ka  balíček bol štedrý a každú vec využijem a možno napíšem aj nejaké recenzie . Je škoda že som si balíček nestihla zdokumentovať , keďže som sa do vnútra pozrela až večer a už nebolo dobré svetlo . Hneď po tom ako som si pozrela izbu odložila kufor utekala som do mesta . Chcela som si nakúpiť nejaké veci ale skoro všetko čo som chcela v obchodoch nebolo :-( tak som sa sklamaná vrátila na hotel . Rýchla sprcha a hor sa na večeru. To bol môj prvý kontakt s ďalšími bloggerkami . Samozrejme vedela som ktoré bloggerky  sa eventu zúčastnia ale osobne som nepoznala ani jednu . Keď som prišla do hotelovej reštaurácie dievčatá tam už sedeli , samozrejme zoznámili sme sa a hlavne oťukali . Večera to bola ozaj chutná. Počas večere sme sa neskutočne bavili a smiali . Mala som pocit ako keby sme sa už niekedy stretli - asi viete čo tým myslím . Bola len škoda že sme sa museli pobrať na izby , keďže v sobotu ráno sme začínali pomerne dosť skoro . Teda na moje pomery dosť skoro . Predsa len nestáva sa často aby som mala nastavený budík na siedmu hodinu a ešte k tomu v sobotu . :-)
Musím sa priznať mala som mierny problém zaspať , Nie že by som sa bála ale mala som plnú hlavu myšlienok aké to asi v sobotu bude . Lucia a Natália chystali pre nás deň ako pre hviezdy . V balíčku ktorý sme dostali boli aj menovky aby sme sa lepšie zoznámili. O programe som vedela už pred príchodom do Bratislavy . Bol to namáhavý deň .

A prečo vlastne ? Vstávanie o siedmej , potom raňajky a už o ôsmej si pre nás prišla Lucka aby nás odviezla do ateliéru v Záhorskej Bystrici kde sa celý program odohrával . Tak sme teda nasadli do auta , poviem Vám ale už pri predošlej večeri sme s dievčatami hovorili aké by to mohlo byť a tak . Boli to teda rôzne scenáre ale nakoniec to bol jeden úžasný deň . Po príchode do ateliéru sme sa zvítali aj s Natali ale vlastne celým tímom . Tím to bol teda hviezdny líčenie mal na starosť Lukáš Kimlička  , úpravu a styling zase Barbora Yurkovic a fotila nás Zuzana Gavulová  .


Ako som povedala hviezdny tím . Už od samého začiatku sa to začalo niesť v pohodovej atmosfére zoznámenie , prípitok a potom sme sa už začali chystať . Ako prvé som sa dostala do rúk Barborky Yurkovic  je to milá mladá slečna ktorá sa starala o vlasy a potom aj o oblečenie ktoré sme sme mali na fotení . Barborka je slečna veľmi príjemná a vážne odborníčka v tom čo robí . Aj zo mňa čo teda nie som modelka vykúzlila niečo neskutočné . Potom si ma vzal do parády Lukáš Kimlička .  Lukáš je super chalan s obrovským talentom keďže aj zo mňa dokázal vykúzliť krásavicu . Po tom ako som sa obliekla išlo sa na fotenie , celkovo sa nerada fotím a keď mám robiť pózy a ešte sa k tmu nejako tváriť - no skrátka nemusím to . Ale fotenie zo Zuzkou bolo iné . Vôbec netlačila a nechala tomu voľný priebeh - nenútila ma do žiadnych prehnaných póz skrátka  super ľudský prístup . Ak toto budeš čítať si môj anjel . :-)
Fotili sme každá dva looky  a z každého dostaneme päť profesionálny fotiek , ktoré sem samozrejme okamžite dám . :-) Ku koncu toho bolo na mňa dosť , prejavil sa nedostatok spánku a únava . Fotenie trvalo do siedmej večera . Potom sme sa s bloggerkami  a dievčatami z DM-ka presunuli do reštaurácie Traja mušketieri kde sme si dali prípitok a opäť super večeru . 

Celý evet bol  super . Dievčatá z DM-ky dodržali  všetko čo nám v mailoch sľúbili a určite ich to stálo veľa energie . Chcela by som sa všetkým srdečne poďakovať za úžasný víkend plný zážitkov ktorý budem ešte veľmi dlho spracovávať . Ešte raz vďaka Lucka a Nati .  Ale vlastne všetkým s kým som mala možnosť sa spoznať . ♥ 

A možno si to ešte niekedy zopakujeme . :-) 

Na záver pridávam linky dievčat ktoré sa eventu  zúčastnili . :-) Ale ja verím že ich aj tak poznáte . 

http://biancaprincipessa.blogspot.sk/
http://www.miaslifestyle.blogspot.sk/
http://www.miskasiska25.blogspot.sk/
http://www.awards4beauty.blogspot.sk/

10 komentárov:

  1. Tak toto bol naozaj úžasný deň! Určite si plná zážitkov, veď to vidieť aj z Tvojho článku. :-) A ukážeš aj výsledky prác profesionálov? Som na Teba zvedavá. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bol to super deň a ešte lepší víkend . Samozrejme fotky ukážem ale bude to ešte nejaký čas trvať kým sa spracujú a pošlú mi ich ... Ale určite fotky potom ukážem . :-)

      Odstrániť
  2. Bolo naozaj super a som rada, že sme sa spoznali a tak super si sadli ako keby sme sa poznali už dlhšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška s týmto môžem len súhlasiť . Bol to krásny víkend a som rada že som teba ale aj zvyšné dievčatá mohla spoznať a verím že si to ešte niekedy zopakujeme . :-)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Na fotky sa teším aj ja . Malo by to trvať dva až tri týždne kým sa ku ním dostanem . :-)

      Odstrániť
  4. páni to vypadá skvěle! :) a ty akce pro blogerky, těch snad jen přibývá jak vidím =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja so skvelé bolo ! :-) tak podľa mňa takéto alebo aspoň podobné akcie pre bloggerky by mali byť častejšie . Aspoň sa zoznámia bloggerky ale hlavne sa bloggerky zoznámia zo zastúpením firmy ktorej produkty recenzujú . Keďže zväčša sa komunikuje len mailom . Takto sa komunikácia posunula o level vyššie . :-) A ja sa tomu len teším .

      Odstrániť
  5. Barborka, ja dakujem, bolo to super, stale na vas spominam, maj prosim stale ten tvoj usmev na tvari :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :-) veľmi pekne ďakuje ja tiež stále spomínam a verím že sa ešte niekedy raz stretneme . :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.