nedeľa 26. októbra 2014

bh cosmetics ◘ Cream Luxe Lipstick ◘





Ahojte .

Pred nejakým časom som dostala vďaka spolupráci  produkty od značky bh cosmetics . Zo začiatku som plánovala veľký článok kde by som o každom produkte čo to napísala . Ale nakoniec z toho nejakým spôsobom padlo . Nie že nejakým - ale skrátka každý jeden produkt ktorý mi prišiel si zaslúži samostatný článok .

A dnes nastal práve čas , kedy tu jeden taký článok pre Vás mám . ☺




Na začiatok malá ochutnávka toho čo mi v balíčku prišlo . Aby ste vedeli na čo sa môžete časom tešiť.

foto z instagrmu 
Už je asi jasné čo som si vybrala . Ako správna maniačka na rúže , lesky , balzamy no skrátka na všetko čo je určené na pery som si vybrala práve produkty na pery . Veľkú paletku 32 leskov na pery, červený alebo skôr taký burgundy lesk na pery ktorý by som ja osobne skôr nazvala tekutým rúžom , potom nasleduje nude rúž na pery ( o ktorom dnes budem písať ) a ako posledné sa v balíčku ukrývala ceruzka na pery . Mne prišli Vianoce o pár mesiacov skôr . :-)

Skôr ako začnem písať o rúže povedzme pár slov o bh cosmetics . Je to Americká kozmetická značka. Do povedomia ľudí sa dostala vďaka zahraničným bloggerkám -  presnejšie vďaka Americkým bloggerkám . Do povedomia sa dostala aj hlavne tomu že všetky produkty sú cenovo dostupné a vyznačujú sa vysokou kvalitou . O tejto značke som sa ja osobne tiež dozvedela len vďaka internetu a hlavne vďaka videám . Keďže sledujem niekoľko amerických bloggeriek  ktoré pomerne často robia tutoriály a používajú v nich práve produkty od  tieto značky  .  

A teraz ku samotnému rúžu ktorý som dostala . 


Pri fotografovaní toho produktu som sa presvedčila o tom ako dokáže fotoaparát skresľovať a to doslova . Keďže na každej fotke vyzerá rúž tmavšie ako v skutočnosti je .  Verím že to spolu prežijeme a že sa nič vážne nestane . 

Rúže sú moja " úchylka " nikdy ich nemám dosť . A preto keď som mala možnosť vybrať si nejaké produkty musela som si jeden zaobstarať . V mojej zbierke je jeden jediný nude rúž to bol dôvod prečo som si vybrala ďalší . Nude rúže sa mi veľmi páčia a ten čo mám je už pomaly na konci tak som si povedala že siahnem práve po takomto odtieni . 

Vybrala som si matný nude rúž v odtieni FOREVER  NUDE . Matný rúž som potrebovala ako soľ , keďže v mojej zbierke chýbal . Uvážilo aj to že ide o nude odtieň .Mohla by som začať obalom ktorý je podľa mňa dosť luxusný . Ide o čierny matný dizajn a vďaka priehľadnej spodnej časti vidíte akú farbu rúž má . Toto by som úprimne uvítala u každého rúžu od akejkoľvek značky . 

V kolekcii cream luxe lipstick nájdete dvanásť odtieňov , ktoré by mali byť hydratačné a sú obohatené o bambucké maslo , včelí vosk a vitamín E . Sú v saténovom , krémovom  alebo v žiarivom prevedení . V celej kolekcii som našla tri matné odtiene . 

Ako prvé čo ma prekvapilo je to , že rúž nemá žiadnu vôňu . A vlastne nie len rúž ale všetky produkty ktoré mi prišli nemajú žiadnu vôňu . Čo môže byť pre niekoho super a pre niekoho nie. Mne osobne to nevadí aj keď musím sa priznať mám rada vôňu rúžov ak nie sú teda extrémne prehnané . 


Takže obal aj vôňu by sme mali . Teraz niečo k tomu čo sa v krásnom obale skrývalo . Samozrejme že sa tam skrýval rúž :-) veď celý čas píšem len o ňom . Rúž som si vyberala cez eshop kde mi prišiel na fotke o niečo tmavší ako v skutočnosti . A to bola asi aj moja chyba že som viac nepátrala ako rúž vyzerá . 



Na mojich perách vyzerá bledšie ako by som chcela . Ak nanesiem jednu maximálne dve vrstvy ešte sa to dá ale ak pridám viac ako dve vrstvy tak vyzerám ako mŕtvola :-) .  Konzistencia rúžu je krémová - matný efekt badám ale tým že je rúž krémový sem tam sa na perách aj leskne . Ale nie nejako extrémne veľa , ešte stále by som ho zaradujem do kategórie matných . O vôni písať nebudem keďže rúž je bez vône . Výdrž je celkom fajn mne na perách vydrží cca 3 - 4 hodiny odvíja sa to aj podľa toho či pijem častejšie alebo nepijem vôbec .  Ale ja som na výdrž rúžov tie tri až štyri hodiny zvyknutá keďže môže to byť akýkoľvek rúž dlhšie na mojich perách nevydrží .Bez vody nejdem z domu nikdy a preto  pijem pomerne dosť často  a preto rúže na perách dlho nevydržia . Ale mne to tak vyhovuje nemám problém ho po pár hodinách naniesť opätovne .  Pery nevysušuje len jemne zalieza do vrások ale to je podľa mňa zapríčinené tým že má matný finiš . 

Forever Nude má 3,5 gramu , cena je 3,98 € a môžete ho zakúpiť na bhcosmetics.sk


Tak a sme na konci , dnes pomerne dlhý post ale verím že ste sa dozvedeli to čo ste chceli . 

Máte nejakú skúsenosti z kozmetickou značkou bh cosmetics ?  Počuli ste o nej ? Alebo máte nejaký produkt od tejto značky ? Určite neváhajte a napíšte mi dole do komentáru . 

Budem sa tešiť . 

Majte sa pekne . ♥ 




P.S. : Chcela by som sa veľmi pekne aj takýmto spôsobom poďakovať Slovenskému zastúpeniu bh cosmetics za poskytnuté produkty . ĎAKUJEM ! :-) 






4 komentáre:

  1. ja mám doma paletku prirodzených očných tieňov, ale je fakt, že ju moc nepoužívam:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je škoda , ja by som ju používala každý deň . :-)

      Odstrániť
  2. Ja osobne som veľmi rada, že je táto značka dostupná už aj u nás a samozrejme mám vyhliadnutých niekoľko produktov, ktoré si plánujem objednať :) inak pekná recenzia :)

    http://simonatblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konečne sa dostalo niečo aj ku nám . Ja som osobne veľmi spokojná a tiež mám vyhliadnuté ešte nejaké veci . :) A ďakujem .

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.