štvrtok 28. augusta 2014

SUN DANCE ☀︎ Sonnen Light Lotion ☀︎



Ahojte . Dnes sa ozývam opäť . Mám jeden nevybavený rest ešte z minula . Už veľmi dávno mi prišiel balíček do DM v ktorom bol aj krém na opaľovanie od značky SUN DANCE . A dnes je práve čas kedy si čo to o ňom povieme . 

Tak hor sa na to ! ☺




Áno ja viem ! Leto je už podľa počasie dávno z nami a ja tu dnes idem písať o kréme na opaľovanie . Hold ! V tomto prípade som mierne oneskorená ospravedlňujem sa Vám ale aj DM-ku že to tak dlho trvalo ☺ . 

Je jasné že toto leto nebolo bohvie čo, teda aspoň pre mňa . Mám taký pocit že leto sa ani nestihlo začať a už je tu aj jeho koniec . Čo je pre mňa ako milovníčku leta veľmi smutné obdobie . 
Ak by to bolo možné tak okamžite sa sťahujem niekam kde majú teplo a slnko stále .  To by bolo fajn ! ☺ 

Ale to sa tak skoro nestane a preto mi nezostáva nič iné ako sa vysporiadať s tým že krásne, slnečné , horúce a hlavne dlhé dni končia . Bude mi to pár dní trvať kým mi to dôjde ale zvyknem si . Ak nie tak hold mám smolu . ☺ 

Ale dosť o počasí a mojich pocitoch . ☺





Keď mi v balíčku prišiel tento opaľovací krém náramne som sa potešila . Keďže v tom období som zháňala nejaké mlieko na opaľovanie ale nejako ma nič nezaujalo . A až potom ako blesk z jasného neba pristál v mojej schránke balíček v ktorom bolo aj toto mlieko . Mlieko na opaľovanie od značky SUN DANCE . Mlieko ktoré nie len že chráni pred spálením ale dodatočne mojej pokožke dodáva hydratáciu  s glycerínom, vitamínom E a provitamínom B5 je pokožka hydratovaná a chránená pred vysušením . 



Mlieko má LSF 20 .  Musela som pátrať čo to znamená a na koniec mi môj múdri kamarát google povedal že LSF je prakticky to isté ako SPF . Čiže LSF ( lichtschutzfaktr ) = SPF ( sun protection faktor )je to samé  len jedno je v Nemčine a druhé v Angličtine . Ale úprimne zo začiatku som  na obal pozerala dosť čudne . Keďže som si myslela že mlieko nemá žiadnu ochranu .Čo je ale samozrejme blbosť . To som celá ja ☺ ! Ale nakoniec má ochranu 20 . Asi by som sa mala dať prefarbiť na blond lebo niekedy mi to trvá kým mi to dôjde . ☺ Ale podstatné je že mi to došlo ale s pomocou techniky.

Čo sa týka konzistencie tak tá sa skôr podobá na krém čiže je redšia ako som pri produktoch na opaľovanie  zvyknutá . Na pokožke po aplikácii nezostáva žiaden mastný film . Síce pokožka sa po aplikácii leskne a je evidentné že na nej niečo nanesení je ale vôbec nie je mastná . Pri niektorých mliekach na opaľovanie mám jeden zásadný problém a to je ten že mlieka lepia a ten lepkavý pocit nemám moc v láske . Pri tomto mlieku to tak nie je . Vôbec nelepí a to mne osobne moc vyhovuje . 


Čo ma ale dostalo najviac je jeho vôňa . Oh tá je taká dokonalá . Kokosová vôňa je v lete asi moja najobľúbenejšia . Mám obdobie kedy zbožňujem všetko čo vonia po kokose . Pri aplikácii mlieka na pokožku som vždy mala pocit že som niekde v Karibiku na pláži s piňacoladou v ruke a užívam si to pravé horúce leto . Aj farba je pomerne zvláštna . Keďže produkt ktorý má jemne zelenú farbu som ešte nemala . Trošku som sa bála či náhodou nezostanem po aplikácii zelená alebo niečo podobné ale boli to nepodstatné obavy keďže mlieko sa po rozotrení krásne vsiaklo do pokožky . Čo sa mi ešte páči je aj to že mlieko sa veľmi ľahko rozotiera a krásne sa vsakuje , pri produktoch ako sú mlieka na opaľovanie som opatrná . Keďže som mala aj takú skúsenosť že som mlieko rozotierala do pokožky 10 minút ale aj tak sa stále nevsiaklo . Pri tomto je aplikácia a manipulácia s ním jednoduchá . Krásne sa rozotiera a pomerne rýchlo sa aj vsakuje . Čiže žiadne zbytočné trenie pokožky . Čo je v mojom prípade super a som s ním spokojná . Aj keď leto je definitívne fuč mlieko som využila naplno ! 

Obal je veľmi pekný . Veselý a hlavne letný . Obsah produktu je 200 ml a cena 3,99 €

Tak a sme na konci ! Verím že sa Vám tento mierne oneskorený článok páčil . 

A čo vy a opaľovacie krémy ?? Aké cez leto používate vy ? Určite mi dajte vedieť . 



Pekný deň. ♥ 


2 komentáre:

  1. Používam nízke faktory od Nivey :) ale i tento vyzerá fajn
    Keď by si chcela, môžme sa sledovať navzájom :))
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému vyhovuje niečo iné . Ja som mala niekoľko produktov na opaľovanie a toto mlieko sa radí k tým obľúbenejším .
      Už sa stalo, máš veľmi pekný blog. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.