pondelok 25. augusta 2014

ROYALE BOUQUET Collection by BAYLIS & HARDING ENGLAND



Ahojte . 

Aj keď stále prebieha leto mám veľmi rada kúpeľ . Vaňa je môj relax a neviem si predstaviť, že by sme doma vaňu nemali . A prečo to vlastne píšem ? Píšem to preto lebo dnes si povieme niečo o pene do kúpeľa. 

Nebudem to zbytočne naťahovať a poďme na to . 




Áno asi si jemne ťukáte na čelo či som normálna aby som sa v lete kúpala v horúcej vani . Ale verte mne osobne na extrémne teplo pomáha práve teplá vaňa . Od malička som bola zvyknutá na vaňu keď sme žili ešte u starých rodičov čo bolo veľmi dávno mali sme vaňu . A keď sme sa sťahovali do nového domu , moji rodičia chceli sprchový kút ale po menšom nátlaku z mojej strany povolili a do kúpelne sme dali vaňu . To bola asi jedná vec ktorú som si pri sťahovaní želala. Veľkú vaňu a veľkú kúpeľňu , samozrejme nie sme milionári tak som sa musela uskromniť ale vaňu som dostala . Dnes mi je za to vďačná aj mamina lebo ona je taký istí milovník kúpania vo vani ako ja . A že po kom to mám ☺ . 

Ale prečo to vlastne všetko hovorím - píšem ? Lebo pred časom som zavítala do Marionnaud-u kúpiť nejaké veci a to by som nebola ja ak by som si neodniesla aj niečo čo som nemala v pláne . A toto je ten prípad k nákupu vecí čo som " akútne " potrebovala som si odniesla vec ktorú som nepotrebovala , ale potešila ma  moc . Bola to pena do kúpeľa od značky ROYALE BOUQUET . Na výber mali z dvoch vôni samozrejme milá pani predavačka mi dala obe ovoňať úprimne prvú vôňu si názov nepamätám ale bola veľmi sladká a to nebolo nič pre mňa a práve druhá vôňa ma zaujala vôňa s názvom Lemon Blossom & White Rose . Asi je jasné už z názvu že nepôjde o žiadnu sladkú vôňu práve naopak vôňa je svieža a jemná . Práve v horúčavách ktorú boli bola skvelá . Ak mám byť úprimná v pene cítim viac práve citrónový kvet ktorý je sám o sebe svojou vôňou svieži . Pena je priehľadná pomerne hustej konzistencie . Čo som prakticky ešte nezažila aby bola pena hustá . Ale tým pádom jej netreba až tak moc . Aj keď ja musím mať plnú vaňu peny a občas to neodhadnem a pena číha aj s vane . 



Na niektorých penách ma doslova dokáže rozčúliť to že po pár minútach spľasne a prakticky ani jej vôňu nie je cítiť . Áno nejdem tvrdiť že pri tejto pene sa to nedeje  - ale aspoň jej vôňu je cítiť pomerne dlho ešte aj po kúpaní . Osobne som nestopovala koľko pena vydrží ale keďže ja sa dokážem kúpať aj hodinu v kuse je mi to nejako jedno . Hlavne že je stále cítiť . 
Pena moju pokožku nijakým spôsobom nevysušuje . Pred nejakým časom mamina kúpila nejakú penu do kúpeľa vraj nebola nejako extrémne drahá povedala si , že na skúšku ju vezme . No ja som mala z kúpania vo vani nočné mori keďže po každom kúpeli bola moja pokožka vysušená a mohla som sa sebe natierať hoci aké maslá alebo krémy nič nepomáhalo . Už som bola z toho hotová ale potom som si dala prestávku v kúpaní vo vani a len som sa sprchovala a po čase sa všetko vrátilo do normálu . 
Pri tejto pene sa to vďaka bohu nedeje . Pani predavačka mi sama hovorila že doma túto penu má a že jej pokožku nevysušuje . Tak som jej verila a nakoniec keď som ju vyskúšala bola to aj pravda . Čiže krásne svieža jemná vôňa a to že moja pokožka nie je vysušená zapríčinilo to že som vo vani vždy keď na to mám čo i len trošku viac času . ☺

Ak aj vy ste taký milovníci kúpania vo vani a hľadáte penu do kúpeľa ktorá bude svieža a nebude vysušovať pokožku tak vrelo odporúčam . ☺

Cena cca 4 € obsah 500 ml . A zoženiete ju v sieti parfumérií Marionnaud . 


A čo vy a kúpanie vo vani ?? Určite mi dajte vedieť . 

Majte sa pekne . ♥

1 komentár:

  1. Tak Marrionaud nemám nikde na blízku, ostáva mi len kochať sa lebo vyzerá skvele

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.