piatok 29. augusta 2014

MISSHAbox First Impression




Ahojte . Pred pár dňami som písala na facebooku o tom že som si objednala svoj prvý MISSHAbox . Včera prišla pani poštárka a priniesla mi balíček . 
A preto som si povedala , že bude fajn ak Vám box ukážem . Takže dnes  bude článok o mojich prvých dojmoch z Misshaboxu . 

Hor sa na to ! ☺





Ako prvé ma zaujal vzhľad balíčku . Príde mi veľmi luxusný , farba je kombinácie modrej a strieborne čo sa mne osobne veľmi páči a už teraz viem ako krabičku využijem . 
Vo vnútri sa nachádzal list v ktorom je podrobne napísané čo tento balíček obsahuje .



Boxík obsahuje osem produktov . Je zameraný či už na kozmetiku ale aj čistenie pleti . Je tu šesť balení a dve vzorky . Všetko prišlo v najlepšom poriadku boxík docestoval bez akejkoľvek ujmy na svojom " zdravý " . 

Ale teraz už samotné produkty . Budem sa riadiť podľa priloženej kartičky a tak Vám aj ukážem produkty . 


MISSHA Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam  

Táto čistiaca pena je plné balenie  s obsahom 172 ml . Čistiace pena s vôňou čokoládového latte , poskytne pleti vitalitu a výživu . Prepožičiava pleti bohaté živiny a zároveň pokožku rozjasňuje . 

Mne osobne ako milovníčke kávy urobila táto čistiaca pena veľkú radosť . Neskutočne krásne vonia a už včera som ju prvý krát použila . Po aplikácii a umytí bola moja pleť krásne hladká , hydratovaná a hlavne všetka nečistota bola preč . 

Samozrejme je to prvý dojem uvidíme ako sa bude pena správať po dlhodobom používaní . 

Cena produktu v kamennom obchode je 6,00 eura







Sheet mask Raspberry 

Spevňujúca a vyživujúca maska z malín . Maska je z čistej bavlny obohatená o výťažky z malín . Vyživuje a spevňuje unavenú pokožku . 

Viete o mne že som blázon do akýchkoľvek masiek táto ma zaujala hlavne svojou vôňou tieto masky ktoré sa len prikladajú na tvár mám hrozne rada , keďže to šetrí čas nemusím sa natierať a následne umývať . Takto masku len priložím na tvár a môžem relaxovať . 

Cena masky v kamennom obchode je 1,80 eura .

Podľa mňa plné balenie . 






MISSHA The Style Eye Liner Pencil 

Mäkká ceruzka na oči . Vytvorí rýchlo, perfektnú a čistú očnú linku. Je hypoalergénna . 

Klasická čierna ceruzka na oči . Pigmentácia je fajn , netreba nijako moc extra tlačiť . Podľa mňa je aj vodeodolná keďže ešte pomerne dosť dlho mi zostala na ruke . 

Cena v kamennom obchode je 3,30 €







MISSHA The Style 3D Mascara 

Riasenka s 3D efektom . Dodá riasam objem a riasi budú husté a nadýchané . Mäkká textúra riasenky nezaťažuje a nelepí riasy . 

Môj názor riasenok nie je nikdy dosť . Po prvej aplikácii musím uznať že riasi nezlepila , pekne ich rozčesala . Uvidíme po dlhodobom používaní. 

Cena v kamennej obchode 5,10 eura






MISSHA The Style Glam Fit Gloss
Lesk na pery s vysokým leskom naplní pery hydratáciou . 

Ja a lesky to je kapitola sama o sebe . Moc ich v láske nemám . Pre ich lepkavý pocit . Ale dala som tomuto lesku šancu ja mám lesk o odtieni PK01 čo je krásna ružová farba obrovské plus je že lesk neobsahuje žiadne trblietky . 

A čo ma prekvapilo až tak moc extrémne nelepí .

Cena v kamennom obchode 7,20 eura






MISSHA The Style Lip & Eye Makeup Remover 

Plné balenie dvojfázového olejového odlyčovača make-upi očného okolia a pier . Odlíči aj vodeodolný make-up bez podráždenia . Obsahuje extrakt z portulaky kapustovej , koreňu morušovníka bieleho a koreňa rdesna mnohokvetého . Pomáha upokojiť podráždenú pokožku okolo očí a pier dlhším nánosom make-upu . 

Dvojfázový odličovač s obsahom 100 ml . Osobne som ho ešte neskúšala keďže mám otvorený odličovač od inej značky ale ako náhle spotrebujem ten čo mám pustím sa do toho produktu . 

Cena v kamennom obchode je 5,40 eura









Ako posledné tu mám vzorky . 

Ktoré samozrejme určite vyskúšam . 

Tak a to je všetko čo box obsahuje . Cena Misshaboxu je 18,50 eura . Po mojom spočítaný všetkých produktov ktoré v ňom boli mi vyšla výsledná cena 28,80 eura. Takže z mojej strany sa box oplatil . 
Áno cena 18,50 eura môže prísť ako moc ale mne osobne to až tak extrémne nevadí keďže produkty v boxe samé o sebe stoja viac . Určite je na každom aby zvážil či sa mu produkty hodia alebo či ich využije . Ja som si box objednala aj zo zvedavosti keďže ešte žiadnu takú " krabičku krásy " som nikdy nemala . A neľutujem . 

Ak by ste aj vy mali záujem o box tak neváhate MISSHAbox si môžete objednať do 5. septembra alebo do vypredania zásob . Ale na skade ešte majú . 


Verím že sa Vám tento článok o mojich prvých dojmoch páčil . A časom sa môžete samozrejme tešiť na plnohodnotné recenzie . 

A inak čo vy a boxi krásy ?? Máte nejaké skúsenosti ? Určite mi napíšte aby som sa vedela inšpirovať čo si mám zaobstarať nabudúce . 

Majte sa pekne . ♥ 

8 komentárov:

  1. tyjo tak to je skvělé, kde se hrabe ladybox :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S ladybox-om nemám žiadne skúsenosti ale ak mám byť úprimná či už u videií alebo z blogou nikdy ma nezaujal . U tohto boxu využijem všetko. :-)

      Odstrániť
  2. riasenka vyzera velmi fajin:)ale boxi som ešte žiadne teda neskušala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Riasenku som použila len raz a zatiaľ som veľmi milo prekvapená. Uvidíme časom ako sa bude správať ... Ani ja som neskúšala žiadne boxy až pokým som si neobjednala tento . :-)

      Odstrániť
  3. Najviac sa mi páči asi MISSHA Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam :) vyzerá to veľmi zaujímavo. To asi vyskúšam aj ja.
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne vonia ako ozajstné Latte . Pleť krásne vyčistí . Sú to prvé dojmy uvidíme ako sa bude správať po dlhodobom testovaní . :-)

      Odstrániť
  4. Mám ho objednaný a už sa naň veľmi teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru máš sa aj na čo . Box je skvelý a už sa teším kedy si zaobstarám ďalší . :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.