streda 20. augusta 2014

e.l.f. ❋ Lip Exfoliator ❋




Ahojte , dnes som tu s novým článkom. Nebudem to nejako extra naťahovať a poďme sa hneď pustiť do toho. 




Asi si hovoríte čo nám tá dnes povie . Dnes si povieme čo to o produkte značky e.l.f. Všeobecne mám e.l.f. kozmetiku rada je lacná a sem tam aj kvalitná . Mám doma od tejto značky prevažne štetce a som veľmi spokojná . Do zbierky pribudli aj dve malé paletky očných tieňov s krémovými očnými tieňmi je to už horšie ale o tých si povieme inokedy . 

Dnes tu mám pre Vás produkt ktorý sa volá LIP EXFOLIATOR . Znie to tak technicky ☺ . Ale nie je to nič iné ako peeling na pery v tube v tvare rúžu . Samozrejme môžem si niečo také vyrobiť aj doma, výroba peelingu nie je veda ale úprimne nikdy sa mi nechcelo stáť v kúpeľni a potom dávať pozor aby som nebola lepkavá a podobné veci . Ja sa zväčša maľuje v izbe kde mám všetky veci. A keďže moje ranné tempo je pomalšie ako tempo slimáka nestíhala by som ísť do kúpeľne naniesť domáci peeling a potom dôkladne umyť sebe a a hlavne všetko okolo sebe . Lebo po mojom nájazde do kúpeľne vyzerá kúpelňa ako keby sa v nej kúpali kačičky  ☺ . 



A preto je tu pre mňa asi novinka, ono to všeobecne novinka nie je . Ale pre mňa áno , keďže som sa s tým stretla po prvý krát . Lip exfoliator je produkt zo STUDIO rady . Táto rada je o niečo drahšia ako základná . Celkovo má e.l.f. tri rady ESSENTIAL ( základná pomerne lacná ), STUDIO ( stredná o niečo drahšia ) a MINERALS ( posledná a najdrahšia ). Priznám sa väčšinou som kupovala veci z tej úplne základne rady , predsa len nepotrebujem nič extra. Ale pri tomto produkte to je iné je to drahšia rada a tomu aj zodpovedá cena a hlavne dizajn . Kým základná  rada má klasické plastové obaly ktoré úprimne nie sú teda nič moc a pri paletkách sa to hneď odzrkadlilo. 
Tento produkt z vyššej rady má krásne matný čierny kovový obal. Momentálne som totálne zaťažená na čierne obaly v kozmetike ☺. 



Hneď ako som túto vecičku prvý krát použila zamilovala som sa do jej vône . Vonia krásne po káve. Mala som menšie obavy keď som to prvý krát použila , že to bude nejaká nepríjemná chemická vôňa ale nie . Vôňa je jemná a práve kávová a keďže ja som milovník kávy už len to je plus. Po aplikácii mi zostanú pery vždy jemné . Prakticky tak isto ako u peelingu na telo . Ide aj u tejto veci o to aby odstránila odumreté bunky , v tomto prípade na perách . Už sa mi pár krát stalo že som mala rúž a na perách sa mi spravili nepekné suché miesta . Nie že by som mala pery suché ale skrátka rúž sa dostal do tých častí pier kde bola práve odumretá koža . A nevyzeralo to moc esteticky . 
Po aplikácií pery zostanú jemné a vláčne . Tyčinka obsahuje vitamín E , shea maslo, avokádo , cukor hrozna a jojoby tieto látky ošetrujú pery . Po tom ako odstránim produkt z pier pomocou odlyčovacieho tampónu nie sú vysušené . Už len jemne prejdem balzamom a následne nanesiem rúž. Jednoduchá a rýchla vec ☺ . Teda pre mňa osobne áno . 

Ale aj celkovo musím uznať že ma tento produkt dostal, a ak miniem toto balenie čo podľa mňa tak skoro nebude určite si zaobstarám ďalšie . O moje pery je postarané a ja si ušetrím ešte aj čas. 

Cena : 4, 50 € 
Stránka : www.elf-kozmetika.eu/sk


A čo vy a kozmetika e.l.f. ? Máte nejaké skúsenosti ?? Určite mi napíšte . 

Majte sa pekne. ♥

4 komentáre:

  1. ahoj nominovala som ta v tagu http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/2014/08/liebester-award-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Plánujem ho kúpiť v objednávke z I.herb, len ho teraz nemajú tak si musím počkať

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Máš pravdu stránka nefunguje z dôvodu toho že majú nejakú poruchu a pracujú na jej odstránení . Mám to z ich oficiálneho facebook profilu .

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.