štvrtok 17. júla 2014

Alverde ❖ Telový sprej uhorka a vodný melón ❖



Ahojte, dnes tu mám pre Vás nový článok. Už som pred nejakým časom písala že počas leta skoro vôbec nepoužívam žiadne parfémy ale skôr sa snažím používať rôzny telové spreje. A práve preto tu mám dnes Alverde telový sprej uhorka a vodný melón. Tento " zelený miláčik " mi prišiel v balíčku od DM-ka za čo im veľmi pekne ďakujem. 

Tak sa pustíme do toho. ☺






V balíčku od DM-ka bolo viac produktov na " letné testovanie " ale o tom potom. Teraz sa budem venovať práve tomu ktorý ma zaujal najviac. Hneď po otvorení balíčku som sa veľmi potešila keď som uvidela práve tento telový sprej od Alverde. Úprimne sa priznám pozerala som naň práve v DM-ku ale hovorila som si , že už doma telové spreje mám , a aj tak ich toto leto nemám šancu spotrebovať. Tak som to nechala tak a išla preč. A čuduj sa svete o dva dni prišiel balíček a v ňom práve tento telový spej ☺. 

Začala som ho okamžite skúšať. Vôňa je veľmi príjemná a práve kombinácia uhorka a vodný melón je veľmi osviežujúca. Na leto tá správa kombinácia. Celkovo mi nepríde sladká takže sa nemusím báť toho že ma budú včielky naháňať. Sprej obsahuje rastlinný glycerín ktorý uchováva v pokožke hydratáciu. 





Na obale sa odporúča dať produkt do chladničky pred tým ako ho použijete. Je to práve pre intenzívnejší chladný pocit. Ja som to nerobila ani nerobím. Nemám potrebu keďže produkt je sám o sebe veľmi osviežujúci. 


Čo sa týka nejakej výdrži tu je to slabé. Po asi  hodine vôňa vyprchá.  Na intenzívnejšie použitie mám telové spreje od Avonu. Ale keďže toto balenie je šikovnejšie a v kabelke mi nezaberie moc miesta mávam ho práve na toto " kabelkové"  použitie. A vždy keď mám potrebu osviežiť sa použijem ho. Neviem čím to je ale pri tomto spreji som si našla iný systém aplikácie. Čo to znamená ? Znamená to že sprej si nedávam priamo na telo ale striekam okolo seba. Sprej má jemný rozstrek, kvapky sú malé a práve preto je osvieženie intenzívnejšie. Tým že sprej striekam okolo seba vytvorí sa jemná hmla ktorá následne dopadá a moju pokožku a oblečenie. Tento systém je možno mierne čudný ale mne to momentálne vyhovuje takto. 

Už len kvôli jeho krásnej vôni ho mám rada. Tá vôňa je niečo čo som si zamilovala. Leto je obdobie kedy jem melóny na kilá vlastne to je asi jediné ovocie ktoré v lete jem. Ak nerátam maliny ale k tým sa doma nemám šancu dostať lebo náš " vegetariánsky pes " ich zje skôr ako ich stihneme objaviť. Áno zvádzam zo psom boj aj o melón ale takáto forma jej nechutí. Takže len chodí okolo mňa a čuchá, čuchá a čuduje sa. 


Spolu s kombináciou uhorky je myslím si ideálny práve na horúce dni , v ktorých Vás príjemne osvieži a zároveň nepôsobí moc sladko


Cena: 2,79 €

Obsah : 100 ml 
Miesto zakúpenia : Dm drogerie markt Slovensko 


Tak a čo vy a telové spreje ? Používate nejaké? Určite mi napíšte dole do komentáru. 



Majte sa pekne. ♥

4 komentáre:

  1. Mňam, vôňa melónu musí byť na zjedenie... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lívia, tak to máš pravdu. Keby že môžem tak tej sprej asi aj vypijem . Je to veľmi príjemná vôňa. :-)

      Odstrániť
  2. Tvůj blog se mi moc líbí!!! Jsem tvým pravidelným čtenářem. Byl bych rád kdybys byla mojí pravidelnou čtenářkou... www.http://kubasmejkal6.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.