štvrtok 10. apríla 2014

○ Niečo pre potešenie ○ part 3


Ahojte, dnes som si po nejakom čase pre vás opäť pripravila post s fotkami ktoré som našla v mobile. Samozrejme že omnoho viac fotiek nájdete na instagrame. Link je na prvej strane takže ak by ste chceli budem veľmi rada ak sa pridáte. ☺





Takto nejako to vyzerá keď sa rušia náramky a začínajú sa vyrábať nové a omnoho krajšie. Keď som to prvý krát videla myslela som si že budem potrebovať " popolušku " ale zvládla som to aj sama. Teda s maminou pomocou. ☺ 








Nová objednávka korálok na novú sezónu. Musela som spraviť menší nákup aby som mala zásoby. Aj keď z predchádzajúcej fotky to asi tak nevyzerá. 








Nové jarné tenisky. Tieto sú z F&F vlastne ja mám všetky tenisky takého látkového druhu práve z F&F. Ja ich nosím jeden rok a potom idú do koša a kúpim si nové. Za tú cenu čo stoja ale vlastne aj celkom dobre držia. Do týchto som sa zamilovala okamžite. Ružové ( aj keď to nie je moja obľúbená farba ) s farebnými kvietkami. 

No proste láska. ☺











Moja asistentka. Takto nejako to vyzerá keď ja fotím produkty a môj pes mi pri tom pravidelne asistuje. 











Káva v mojej obľúbenej kaviarni. Som kávový maniak a podľa mňa kávy nie je nikdy dosť aj keď to netreba s ňou preháňať. 













Vrátila som sa do detstva. Moja prvá vlastno ružne navarená krupičná kaša. Na to že som ju varila prvý krát sa mi aj podarila. Ale myslím si že mi chutila len pre to že som ju nemala asi 5 rokov. ☺










Takto spoznáte blogerku. Doma som ukazovala kamarátke aké nové rúže som si kúpila a takto som dopadlo. Ku koncu som už musela použiť aj jej ruky. ☺










Na výlete. Takýto krásny výhľad je len pár kilometrov od nás. Pred nejakým časom v Jalšovom pri Piešťanoch otvorila nová chatová lokalita. Sú tam veľmi pekné chaty a hlavne takýto krásny výhľad. Určite tam ešte pôjdeme keďže to je od nás asi 20 minút cesty autom. 





Malí darček. Veľmi ma to potešilo aj keď tieto náramky mám doma už ale tri mesiace začala som ich nosiť až keď bolo vonku pekne. 















Áno kupujem si nápoje aj vďaka obalu. Ale bolo to veľmi dobré tuším grep a ešte nejaké ovocie ale už ani neviem aké presne. Tento prírodný nápoj som kúpila v DM-ku a asi si kúpim aj iné. Je len veľká škoda že je to pomerne drahé ale čo už. Raz za čas si doprajem. ☺













S krásnym slnečným počasím prišla aj zmrzlina. Tento rok poriadne skoro ale neodolala som. Veď viete všade okolo vás ľudia chodia zo zmrzlinou a tak neodoláte a dáte si aj vy. A to bol aj môj. Myslím si že tento rok to bude moja prvá a asi aj posledná zmrzlina. Ale nikdy nehovor nikdy. ☺










Nakupovala som. Môj obľúbený Marionnaud čo je v taške je prekvapenie určite budú recenzie. ☺ 

Ale vrelo môžem odporúčať masky od SYX ak máte radi masky určite sa po nich popozerajte. Predávajú sa výhrade len v sieti parfúmerií Marionnaud. 













A ďalšie nákupy. Recenziu na peeling na ruky od značky Alverde som už uverejnila a na ďalšie recenzie sa môžete tešiť v priebehu pár dní. 

Teda až na ten sprchový gél od Balei na to recenzie nebude. ☺














Darček. ♥
Kvietok potešil !















Jar! 

Naše stromy sa krásne rozkvitli a tieto krásne kvietky mi vždy robia radosť. 














A opäť káva. ☺ 
















Asi pozná každý. Ľadový čaj Arizona toto je ten úplne prvý originál a ak mám byť úprimná moc mi nechutil. Mám radšej granátové jablko. Ale áno obal má tento čaj vážne pekný. ☺















Veľmi fajn vec. Sú to ryžové mini kolieska s príchuťou cibule a smotany. Je to veľmi chutné a určite zdravšie ako nejaké lupienky ktoré mi doma osobne ani nemáme a ani nekupujeme. 






2 komentáre:

  1. mamina pomoc vždy dobre padne aj ked su to len goralky pekne zasoby:)) a platenky s F&F mam ja už asi 3 rok a stale držia už sa raz točili aj v pračke a zatial neprostestuju:)) zmrzlinu som tento rok ešte nemala ale ešte si počkam kym bude teplejšie:))
    http://www.aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamina mi veľmi pomohla. Keby že ju nemám tak sa s tým " hrám " ešte do dnes. Ja som nad tým uvažovala že by som tie staré hodila do práčky ale bála som sa že či to vydrží. Ale keď hovoríš že svoje máš už 3 roky a prala si ich tak to skúsim aj ja. Operiem tie minulo ročné a uvidím čo sa stane. Zmrzline som neodolala ale myslím si že na tento rok mi aj stačí.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.