nedeľa 19. januára 2014

○ ALVERDE sprchový gél ŠEPOT MESTA ○

Ahojte, želám krásnu nedeľu. Dnes som si tu pre vás pripravila recenziu na sprchový gél značky ALVERDE presnejšie na gél s názvom ŠEPOT MESTA.
Tento gél mi zaslala DM drogéria som veľmi rada že s ňou môžem spolupracovať.




A teraz už samotný gél.

Hneď ako som otvorila fľašku ucítila som horúci čaj alebo kávu. Bolo to niečo neopísateľné. Gél vonia pomerne sladko ucítite v ňom citrón a ak mám byť úprimná ja v tom cítim presne tú vôňu keď moja stará mama pečie koláče a prídem ku nej a takto to tam vonia. Je to pre mňa návrat do detstva. 


To že pekne vonia je jedna vec ale druhá je aj to že pomerne dobre hydratuje. Neváhala som a hneď v deň kedy mi prišiel balíček som gél vyskúšala.

Dala som si gél na ruku ten sa veľmi pekne rozpenil vôňa zaliala celú kúpeľňu. Bergamont a pomarančový olej to je voňa ktorá ma opantala hneď ako som ho aplikovala na pokožku. 
Hydratácia je výborná, ja som si po sprche na seba už nedávala nič čiže žiadne mlieko ani maslo. 

Pokožku som mala jemnú, voňavú a vôbec nebola suchá. Čo mne veľmi vyhovuje keďže trpím na veľmi suchú pokožku hlavne v zime.

Takže musím povedať že tento gél ma veľmi prekvapil. 
Či už vôňou alebo hydratáciou. Je veľmi dôležité aby som povedala že Alverde je vegánska kozmetika. 






Tak sa ponorte do výrov veľkomesta zo šálkou dobrej kávy alebo čaju. A to všetko v pohodlí vášho domova teda presnejšie vašej sprchy alebo vane. ☺ 
Určite sa tento gél oplatí kúpiť. Tento gél bude na pultoch v DM len do konca Januára. 


Pekný deň. ♥




1 komentár:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.