nedeľa 8. decembra 2013

SYX uhorková pleťová maska

Ahojte, dnes sa vám opäť ozývam. Dúfam že máte fajn nedeľu a že ju trávite niekde v teple. Keďže vonku je riadna zima. 
Už ako sám názov prezrádza dnes to bude opäť o značke SYX o ktorej som už písala. Ale predsa pre tých čo nevedia je to značka kozmetiky ktorú kúpite výhradne v sieti MARIONNAUD. Od tejto značky mám doma už balzam na pery , krém na ruky s aloe vera ktorý je vynikajúcu určite o ňom napíšem recenziu, ale čo je asi najlepšie sú ich masky. Majú na výber z rôznych vôní. 
Ja som sa dnes rozhodla že vám poviem niečo o uhorkovej pleťovej maske. 


Túto uhorkovú masku som si v obchode kúpila tak povediac nedopatrením. Asi sa pýtate ako sa dá niečo kúpiť nedopatrením :-) je to jednoduché išla som do obchodu zo zámerom že si idem  kúpiť svoju jahodovú masku ktorú používam dosť často a práve sa mi minula a mala som cestu do mesta tak som si povedala že vybehnem aj tam. 
Ako som sa prehrabávala nádobou kde tieto masky mali a vyberala som si akú si ešte kúpim okrem jahodovej nejako som skrátka omylom chytila do rúk aj túto. :-)
A keďže som už ponáhľala nejako som to neriešila vzala som si ju a išla som. 


Až potom som zistila že je uhorková. Tak ako prvú som ju aj otvorila. 
Na začiatok ma dosť zaujala jej možno na mňa až veľmi slabá vôňa, neviem ja som typ človeka ktorý hneď skúma čo ako vonia. A túto masku som skoro ani necítila, niekomu to vyhovuje niekomu zase nie. Ja mám rada k niečo vonia ale nie je to nejako extrémne prehnané. 
A toto bolo na mňa až moc slabé. Ale zase nijako táto maska nestratila na svojich účinkoch. 


Ako každá maska na tvár aj táto sa aplikuje na vopred vyčistenú a vysušenú pleť. Treba sa samozrejme vyhýbať priamemu kontaktu s očami, ak by sa aj náhodou do očí dostala tak veľmi rýchlo si treba vypláchnuť oči vodou. 
Konzistencia je pomerne hustá. Maska pár minút na pleti dosť pálila ale po asi minúte to prešlo. Táto maska má mať čistiaci efekt, takže by mala byť vaša pleť vyčistená mne to urobilo to že mi vytiahla čierne bodky. Veľmi som sa tomu potešila, keďže ja trpím na to že mám čierne bodky. Po umytý bola moja pleť na dotyk hebká a mierne suchá. 
Farba nie je nejaká výrazná, je biela s nádychom zelenej aby to pripomínalo že ide o uhorkovú masku. Neobsahuje žiadne peelingové čiastočky, skrátka je to taký hustejší krém na tvár. 
Na pleti treba nechať masku 20 minút a následne treba zmyť vlažnou vodou. Maska by sa mala používať raz týždenne. 

Obsah je 10 ml a cena je 2 €. Príme mi to ako celkom dobrá cena. Keďže sa táto maska nedá kúpiť v klasickej drogérií . 
Za mňa môžem len konštatovať je že to jedna z tých lepších masiek na tvár ktorú som kedy použila. A myslím si že môžem poďakovať náhode že som si ju kúpila. :-)

Tak verím že sa vám recenzia páčila.
Budem veľmi rada ak mi dáte vedieť aké máte skúsenosti zo značkou SYX alebo aj konkrétne s tuto maskou. :-)
Ja vám ešte želám krásnu druhú adventnú nedeľu a aby sa vám v nasledujúcom týždni darilo. Určite sa ozvem opäť s nejakou recenziou. :-)
                          ♥

2 komentáre:

  1. Marionaud? to sa kde nachadza take niečo? o tejto značke som už počula ale nevedela som kde sa da zohnať u nas asi ťažko :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marionnaud je sieť parfumérií a kozmetiky, väčšinou sa to nachádza v nejakých nákupných centrách ako Aupark alebo niečo také. :-) treba si na ich stránke pozrieť kde všade majú obchody. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.