pondelok 16. decembra 2013

SYX Strawberry Face Mask



Ahojte. Dúfam že vám štart do nového týždňa vyšiel tak ako ste si priali. ☺
Dnes som to znova s novým postom aj tento krát to bude o maske na tvár od značky SYX. Ako viete ja používam len tieto masky, keďže mi veľmi vyhovujú a zo žiadnou čo som do teraz mala som nemala akýkoľvek problém. 




Takže už ako nadpis napovedá ide o Jahodovú masku na tvár ktorá obsahuje peeling.
Toto je už moje asi tretie balenie tejto masky, a keďže je zima povedala som si že si urobím leto práve preto som dnes použila túto masku.

Hneď ako balíček s maskou otvoríte ako prvé vás zaujme jej veľmi príjemná jahodová vôňa, nie je to nič umelé.Skrátka je to veľmi príjemná jahodová vôňa.
Vonia to presne ako nejaký jahodový jogurt ktorý kúpite v obchode, len s tým rozdielom že masku si nanesiete na tvár a jogurt zjete. 










Maska obsahuje veľmi jemné peelingové zrniečka, ktoré majú za úlohu zbaviť vašu pokožku odumretých buniek. 

Nanáša sa na vopred vyčistenú a suchú pleť. Najlepšie je masku nanášať tak že s prstami budete krúžiť po tvári, keďže sú tam tie peelingové zrniečka. Maska je jemne červenej farby a peeling zelenej farby. Skrátka ako jahoda. ☺

Na tvári  treba nechať  masku pôsobiť 20 minút, je veľmi dôležité aby ste čas sledovali lebo čím dlhšie masku necháte pôsobiť tým horšie vám následne pôjde umyť. Ja s tým vždy bojujem, je veľmi jednoduché ju naniesť ale omnoho zložitejšie dať dole. 

A čo sa týka nejakého toho výsledku tak ten je vidieť hneď. Moja pleť po tejto maske je vždy čistá, žiarivejšia síce s mojimi čiernymi bodkami to úplne nezatočilo ale nejaká výsledok aj po tejto stránke tam bol. 

Ako som už písala túto masku kúpite len v sieti Marionnaud
Cena je 2 € za 10 ml. Je to veľmi prijateľná cena za niečo takéto. Z mojej strany môžem tieto masky len odporučiť nemám im po vytknúť práve naopak. 


2 komentáre:

  1. ja tie masky čo sa umyvaju priam nenavidim :D ale našla som dobry sposob na koniec ako ju dať dole gumenou kefkou na čistenie pleti s avonu ale aj v DM som ju videla sami vidi že drahšia bola

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ďakujem za radu určite ju v DM-ku pozriem :-) ja to priam neznášam keď to musím drhnúť a ono sa to ani len nepohne :-) ale masky sú to super, majú aj zlupovaciu to som neskúšala ale mám ju kúpenú tak určite aj o nej napíšem :-D :-D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.