štvrtok 5. decembra 2013

Natura Siberica SOPHORA JAPONICA DAY CREAM


Ahojte. Všetkým želám pekný štvrtok. Dnes som tu opäť s recenziou. 
Dostala som od firmy http://www.biobeauty.sk krém, ide o krém od firmy Natura Siberica



SOPHORA JAPONICA DAY CREAM

Denný pleťový hydratačný  harmonizujúci krém zo sofory japonskej na mastnú a zmiešanú pleť.
Pleťový matný krém na mastnú a zmiašanú pleť obsahuje prírodné fitopeptidy, ktoré stimulujú syntézu kolagénu, kyselina hyalorónova hydratuje pokožku a vitamín C zvyšuje bezpečnostné funkcie. 
SPF-15 chráni pokožku pred slnečným žiarením. 
Jasná voľba pre moju pleť. Keďže mám mastnú pleť a vždy sa lesknem hneď som krém vyskúšala. 


Krém má hustú konzistenciu, na pleť stačí naniesť veľmi málo taktiež sa veľmi dobre rozotiera. Vstrebávanie je veľmi rýchle nezanecháva žiadne mastné fľaky. Pleť po nanesení krému je výborne hydratovaná a okamžite zmatnená. Veľkou výhodou je aj to že krém sťahuje póry. 




Keď som otvorila vzorku dosť ma zarazila kyslá vôňa krému. Ako náhle som ale krém začala nanášať na tvár vôňa sa stratila. 
Farba krému je klasiky biela. 
Ja som dostala na skúšku vzorku ktorá ma obsah 6 ml. Myslím si že mi vystačí na dosť dlho keďže na tvár si nanášam len malú vrstvu. 
Tento krém je vhodný aj pod make-up pretože pleť výborne hydratuje, zmatňuje a preto make-up dlhšie vydrží a pleť sa vôbec neleskne. 






Plné balenie je 50 ml
Cena balenia je 8,20 €.
Ja za seba tento krém veľmi odporúčam, cena je primeraná baleniu. Keďže na pleť si krému moc nenanesiem krém mi aj dosť dlho vydrží. 
Určite si plné balenie zaobstarám. 
Mám pleť dosť mastnú a obyčajné krémy mi prekážajú. Tento má matujúci efekt a preto je veľmi vhodný ma moju pleť. 
Som z neho veľmi milo prekvapená. 









Tak verím že sa vám recenzia páčila.
A čo vy máte skúsenosti k týmto krémom? Alebo hoci akým krémom od značky Natura Siberica? Budem rada ak mi dáte vedieť. ☺

9 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Táto značka nie je na trhu nejako dlho. Treba vyskúšať. :-)

      Odstrániť
  2. ten nazov Japonica ma rozosmial :)) ale može byť vyborny na mastnu pleť by sa mi určite hodil, aj ked niekedy neviem čo vlastne za typ pleti mam, lebo čelo sa mi leskne a potom ho mam zase suche sa musim len smiať nadtym ach :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten názov je celkom taký nezvyčajný. Ešte keď ho píšem to je fajn ale ak by som ho mala vyslovovať tak neviem neviem ako vy to dopadlo. Ale tak myslím si že na názve nezáleží hlavne že krém spĺňa čo má. :-)

      Odstrániť
  3. Díky za typy :) inak chceš sa vzájomne sledovať ?? → http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je teda niečo! Aj mne by sa zišiel! Krásna recenzia Barborka a ďakujem za skvelý tip! :o)
    AnLen

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa recenzia páči, Tento krém je vážne super neviem si ho vynachváliť niečo takéto som ešte nikdy nemala. :-) ODPORÚČAM! :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.