utorok 12. novembra 2013

Kallos GoGo regeneračný balzám na suché a poškodené vlasy


Ahojte, všetkým želám krásny a slnečný deň. Dúfam že máte zatiaľ úspešný týždeň. ☺
Dnes tu mám opäť recenziu.


Ide o GoGo regeneračný balzám na suché a poškodené vlasy ktorý som dostala od firmy http://www.kallosshop.sk/


Už podľa názvu je jasné že ide o produkt ktorý je určený na suché a poškodené vlasy. Keďže moje vlasy sú farbené a od vtedy čo mám farbu sa mi začali extrémne lámať, tento balzam ma veľmi potešil. 

Už po prvom umytí som spozorovala na svojich vlasoch zmenu. Tento balzam dal mojim vlasom výživu a silu ktorú som  tak veľmi potrebovali. 


Nie len že mám vlasy viac vyživené a silnejšie , konečne som našla produkt ktorý mi zabezpečil to že sa mi už tak veľmi nelámu ako pred tým. Za to som veľmi rada!
Balzam dodávam vlasom aj potrebný lesk. 

Tento balzam by mal zabezpečiť aj to že vlasy by sa mali dať lepšie rozčesať. 
Keďže som majiteľka dlhých a hlavne hustých vlasov je to môj veční problém. Každé ráno bojujem s vlasmi ktoré sa nedajú rozčesať. 
Samozrejme že hneď po umytí a vysušení vlasov s tým nemám nejaký extra problém ale keď sa ráno zobudím vtedy to problém je.

Tak som si veľmi veľa od tohto balzam sľubovala, a už teraz môžem povedať že to čo tento balzam sľúbil aj dodržal. Keď som si ráno išla česať vlasy nemala som žiaden problém! Sama som sa tomu čudovala ako veľmi ľahko mi išli rozčesať vlasy. ☺




Balzam sa nanáša na umyté vlasy, a necháva sa pôsobiť 2 minúty a následne sa umyje. 
Vôňa je veľmi príjemná, mne to pripomína to vôňu keď vstúpite do kaderníctva a kaderníčka tam má rôzne farby, šampóny a iné veci. Presne toto mi ta vôňa pripomína ☺. Farbu má tento balzam bielu. Veľmi sa mi páči aj jeho ružový obal. 
Určite mu zostanem verná, kedže je to konečne produkt ktorý moje vlasy tak veľmi potrebujú. 










Cena produktu je 1,19 € čo je myslím si veľmi super cena. 
Obsah balenie je 200 ml. 














Verím  že sa vám táto recenzia páčila. 
A čo vy máte skúsenosti s týmto balzamom? Alebo hoci ktorým produktom od tento značky?Budem veľmi rada ak mi dole do komentára napíšete o vašich skúsenostiach. 

Majte ešte príjemný zvyšok dňa a ja sa ozvem čoskoro. ☺




P.S.:
Na mojom blogu prebieha súťaž, tak vás pozývam! ☺














4 komentáre:

  1. ta cena je fakt lakava ale akosi som prestala veriť tym veciam čo rozpravaju o produktoch všetko su len reklamne ťahy, jedine čo by asi pomohlo je uplne zmeniť stravu a všetko sa zmeni k lepšiemu :)) nie že by som menila ja stravu ale nikdy mi tieto veci nepomohli .. ale zase môže sa stať že niekomu samozrejme pomôžu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na jednej strane je pravda že všetko čo jeme sa aj odzrkadlí na našej pleti alebo vlasoch to je samozrejme
      každému pomôže niečo iné :-) a je na každom ako sa k tomu postaví

      Odstrániť
  2. Ja mám z Kallosu objemový šampón,ten aj s mojimi jemnými vlasmi robí zázraky! A mám keratínovú masku,je skvelá. Tento balzam by som asi vzala maminke, lebo má po farbení zničené vlasy. Vyzerá super a cena tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne práve v pondelok prišiel šampón s argánovým olejom ☺
      tak keď má tvoja mamina farbené vlasy vrelo odporúčam! ja ich mám tiež farbené a mám ich oveľa oveľa lepšie ☺

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.