utorok 5. februára 2019

trend IT UP Eye Contouring Palette

trend IT UP Eye Contouring Palette
trend IT UP Eye Contouring Palette 


Značku trend IT UP určite nemusím nikomu predstavovať. Ide o privátnu značku dm drogérie a na našom trhu je pomerne dlhú dobu. Okolo stojanu s kozmetikou vždy len rýchlo prejdem, sem tam sa zastavím ale ak mám byť úprimná dodnes ma skoro nič nezaujalo. Mám jeden púder ktorý používam ale veľmi sporadicky. Pred pár týždňami pri klasickom nákupe v dmku som sa opäť na okamih zastavila pri stojane či náhodou nenájdem niečo čo ma zaujme. A hľa! Konečne sa podarilo aj mne padla mi do oka trend IT UP Eye Contouring paletka v odtieni 010.  Paletka v zemitom odtieni, vhodná či na denné alebo aj večerné líčenie. 

trend IT UP Eye Contouring Palette
trend IT UP Eye Contouring Palette 

Všetky štyri tiene v paletke obsahujú trblietky. V líčení aj vo svojej kozmetickej zbierke mám prevažne matné tiene. Sem tam ale siahnem aj po tieňoch ktoré obsahujú trblietky ako v prípade tejto paletky. Ak mám byť úprimná paletka ma zaujala hlavne kvôli zelenému tieňu. Ten mi do oka padol ako prvý. Takéto farby nie sú pre mňa osobne typické. Používam prevažne hnedé odtiene a sem tam si dovolím dať na viečko aj niečo výraznejšie ako napríklad fialovú, červenú či modrú. Ale zelenej farbe som sa donedávna vyhýbala. Tiene v paletke sú zapečené. Nanášajú sa dobre, aj keď trochu prášia čo mi ale pri podobnom druhu tieňov príde normálne. Aspoň teda ja som narazila vždy na produkty ktoré boli zapečené a prášili. Neprášia ale nejako veľa, sem tam nájdem po okom smietku ale nie veľký nános tieňov. V prípade pigmentácie jedná sa o kvalitatívne priemerné očné tiene z drogérie. Nejedná sa o extrémne vysokú pigmentáciu ale nejde ani o úplný "prepadák". Tiene sú zlatý priemer. Dá sa s nimi pohodlne a rýchlo nalíčiť. Výdrž tieňov v mojom prípade nie je vysoká bez báze pod očné tiene. Ak ju nepoužijem líčenie vo všeobecnosti s akýmikoľvek očnými tieňmi nemá u mňa dlhšiu výdrž ako pár hodín. Preto si pred každým líčením nanášam bázu ktorá líčenie predĺži a pokojne bez pohnutie tiene na viečku vydržia celý deň. Alebo aspoň minimálne 10 hodní kým som v práci. Paletka obsahuje tiene ktoré sa dajú použiť či už na denné ale aj večerné líčenie. Chválim jemný telový tieň ideálny pod obočie či do vnútorného kútika. S paletkou som už párkrát cestovala. Do kozmetickej tašky som už len prihodila jemný decentný matný tieň hnedej farby a spolu s touto paletou som prežila hneď niekoľko predĺžených víkendov. Pre mňa osobne ide o ideálny produkt práve na cesty ale aj bežný deň. Farby sa síce v obale tvária výrazne ale na očnom viečku až také sýte a výrazné nie sú. Držia dobre, majú aj pomerne fajn pigmentáciu. Možno by nebolo na škodu aby by paletka obsahovala jeden matný tieň ale toto je už skôr o mojich osobných preferenciách v líčení než v celkovej skladbe paletky ako takej. 



trend IT UP Eye Contouring Palette obsahuje štyri oční tiene cena paletky 4,99 €.




A čo vy a kozmetika trend IT UP? Aký produkt máte najradšej?
Určite m napíšte dole do komentáru.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.