utorok 9. septembra 2014

Oil of Aloe Moisturising lotion




Ahojte . 

Rozhodla som sa , že dnes Vám ukážem vec ktorú používam prakticky celé leto . Ide o telové mlieko Oil Of Aloe

Tak poďme na to ! ☺






Počas leta som hľadala nejaký ľahký produkt na telo . V zime a v chladom období používam hlavne maslá na telo . Lenže v lete som chcela niečo ľahšie . Navštívila som rôzne drogérie ale nič ma nezaujalo - a preto som pristúpila k objednávke cez internet , vlastne momentálne mám obdobie kedy skoro všetko objednávam cez internet . Je to omnoho lepšie aj keď sem tam poštovné vyššie ako objednávka . Ale prakticky to človeka podľa mňa núti aby si objednal viac produktov ako chcel, možno výhode alebo aj nevýhoda . Mne osobne objednávanie cez internet vyhovuje . A toto je tento istý prípad . Keďže v kamennom obchode ma nič nezaujalo , zaujal ma produkt na internete . Telové mlieko Oil Of Aloe . 


Telové mlieko pochádza z Anglicka . O značke som doposiaľ nikdy nepočula a preto som chcela mlieko aj vyskúšať . Mlieko obsahuje  aloe vera , pro-vitamín B5 . Konzisteniou je mlieko pomerne riedke ale mne to vyhovuje . Hľadala som niečo ľahké na telo počas leta a aj som to našla . Tým že mlieko je redšej konzistencie - áno miniem ho viac ale nejako mi to nevadí . Keďže obsahovo je pomerne dosť veľké nikdy by som ho neminula , ak by bolo hustejšie určite nie . U nás doma používam takéto produkty len ja . Takže mi spotreba trvá dlhšie . A vlastne aj preto nemám takýchto mliek alebo masiel na telo doma moc . Nejaké zásoby áno ale snažím sa ich priebežne spotrebovať . 


Mlieko sa pomerne rýchlo vstrebáva . Kým si natriem celé telo v pohode si môžem dať pyžamo bez akýchkoľvek obáv že si ho zamastím . Tak isto nezanecháva na pokožke žiaden mastný film . Vôňa je veľmi špecifická . Úprimne vôňa mi pripomína mydlo - zo začiatku mi to pomerne prekážalo ale časom som si zvykla a už vôňu vôbec neriešim. A čo sa týka výdrže vône na tele tak ešte ráno ju z pokožky jemne cítim . Snažím sa mlieko používať vždy ráno po sprche a samozrejme večer po sprche . Nezaspím bez toho aby som nebola natretá . To je vždy môj rituál od malička. Rozotiera sa veľmi dobre , snažím sa mlieko nanášať rovnomerne , stačí pár krát prejsť rukami a mlieko sa krásne vstrebá do pokožky celého tela . Po nanesení zostane pokožka jemná a hydratovaná . Od mlieka som zo začiatku priznám sa moc neočakávala hlavne čo sa týkalo hydratácie . Ale milo ma prekvapilo , hneď po prvom použití . Zostala pokožka hydratovaná . Neviem či sa to aj vám stáva ale ja osobne v lete mám pomerne suché miesta na rukách a na nohách . Sú to len malé miestečka ale ten suchí pocit mi vadí . A pri pravidelnom používaní tohto mlieka sa to výrazne zlepšilo , suché miesta síce nezmizli úplne ale aspoň sa zmiernili . A už mi tak moc nevadia . Asi to bude aj tým že som často bola na slnku, verím že sa pokožka dá do poriadku . Čo som tým vlastne chcela povedať - je to že mlieko hydratuje nad moje pomery , teda nad pomery ktoré som od neho očakávala . 



Prakticky nemám čo mlieku vytknúť . Možno som čakala lepšiu vôňu ale dá sa zvyknúť aj na túto . Hľadala som ľahké mlieko ktoré budem môcť používať v lete . A to som aj našla . Tento produkt mi veľmi sadol a aj keď už je po lete nemôžem sa ho vzdať a používam ho neustále . :-) Tým že zanechá pokožku hydratovanú a nezanecháva žiaden mastný film na pokožke si ma dostal úplne . 

Cena mlieka je 1,50 € obsah 400 ml . A mlieko môžete zakúpiť na stránke wowslovakia.sk


Čo vy a telové mlieka ? Akú značku používate ? Určite mi napíšete dole do komentáru . 




Majte sa pekne . ♥

1 komentár:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.