nedeľa 19. novembra 2017

Grace Cole | WHITE NECTARINE & PEAR


Dnes bude opäť reč o Britskej značke Grace Cole, ktorá teda už vôbec nie je nováčikom na blogu. Tentokrát sa budem venovať sade dvoch produktov. Konkrétne teda ide o telový peeling a telové maslo, ako drobný bonus sada obsahuje aj čiernu špongiu na umývanie. 


Prečo ma zaujala práve táto sada a kombinácia vôní? Mojou veľkou súčasťou v starostlivosti o telo je peeling. Niekoľko krát do týždňa peeling používam a rovnako sa aj každý večer krémujem. Bez toho aby som nemala na tele nanesené telové mlieko alebo maslo spať ani nejdem. Postupom času sa tieto dve veci čiže peeling aj krém stali mojou rutinou a súčasťou večerného rituálu. Sada ma zaujala hlavne vizuálne. Pôsobím naozaj luxusne a práve preto som sa ju rozhodla otestovať.


Peeling má gélovú konzistenciu. Má mať exfoliačé účinky, ktoré som ale nepostrehla. Na tele pôsobí veľmi príjemne. Čiastočky ktoré pôsobia v gélovej hmote ako peeling sú veľmi jemné a drobné. Vôbec nemajú na pokožke taký ten hrubý efekt. Po umytí je pokožka na dotyk jemná, hladká. Naozaj vidno, že peeling obrúsil všetky odumreté časti pokožky. 


Po peelingu je potrebné pokožku tela správe hydratovať. A práve preto je v sade aj telové maslo. Samotné maslo je tuhej konzistencie. Identickej ako pri hoci akých iných produktoch určených na telo v maslovej forme. Na pokožku tela sa ale aplikuje jednoducho a rýchlo. Pod prstami sa pomerne dobre rozpustí a tým sa s ním manipuluje veľmi dobre. Vsakovanie je u masla dlhšie ako pri klasickom telovom kréme. S tým jednoducho treba počítať. Mne sa osvedčila metóda kedy ešte na vlhkú pokožku tela nanesiem rovnomernú vrstvu masla. Rýchlo ho rozotriem a ono sa pomerne rýchlo odkáže do pokožky vstrebať. Príde mi, že takýmto spôsobom maslo omnoho viac pokožku hydratuje. Pokožka je po aplikácia hladká, pružná a suchšie miesta na tele omnoho jemnejšie. 


Vôňa je neopísateľná. A to doslova! Ide o luxusnú kombináciu. Vôňa mi pripadá  luxusný parfém v ktorom ale nedokážem identifikovať všetky ingrediencie. Aj keď jednu ingredienciu viem, na konci celej škály kombinácii je veľmi, veľmi jemne cítiť hruška. Ktorú ja cítim no napríklad moja mama ktorá túto sadu používa rovnako ako ja ju vôbec necíti. Toto je ten prípad kedy je lepšie cítiť ako len vidieť. Celá sada je balená veľmi luxusne. Ako bonus je špongia na umývanie. Predchádzajúce produkty ktoré som Vám od značky Grace Cole predstavila nevyzerali nejako luxusne skôr obyčajne. V tomto prípade ide o sadu ktorá má vyzerať o niečo lepšie ako iné produkty. Sada sa hodí ako darček. Ale zaručene poteší aj vás. 


Grace Cole White Nectarine & Pear  obsahuje dva produkty. Telový peeling 300 ml telové maslo 300 ml plus je v balení čierna špongia na umývanie. Odhadovaná cena do 10,00 €. Viac produktov zakúpite na www.parfemy-elnino.sk


Používate peeling? Od akej značky? Určite mi napíšte dole do komentáru. 





🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Túto recenziu môžete brať ako ako tip na ideálny vianočný darček. 


Predchádzajúce recenzie produktov Grace Cole: 

4 komentáre:

  1. Rada by som vyskúšala ten telový peeling. ;)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za seba môžem len odporúčať, určite ak budeš mať možnosť si ho objednaj. :)

      Odstrániť
  2. Já mám kávový peeling od Soaphorie a také jsem si oblíbila bahno z Mrtvého moře, které má malé abrazivní částečky a dá se tedy dobře využít i jako peeling :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé ďakujem za inšpiráciu určite niečo vyskúšam. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.